Oliwka do skóry

Mamon,mam tak samo ,ja sama się muszę wysmarować po prysznicu  inaczej bym zwariowała;( u nas jest też twarda woda  i uzdatniacz mamy do niej , ale też widzę różnicę myjąc włosy tu a u siebie w rodzinnym domu z wodą miękką

Ja nie lubię się smarować balsamami, wlewam olejek ze słodkich migdałów do Wanny i to mi wystrcza;p

Używaliśmy z linomag

Ja w ogóle nie kupowałam oliwki dla synka, po porodzie mu smarowalam cialko kremem linomag jak naturalnie schodziła mu skórka w pierwszych dniach po porodzie, później już niczym :)

Ja kupiłam Ziajke i jestem z niej zadowolona do teraz. Ładnie pachnie i super nawilża skórę :)

HiPP ma całkiem dobry skład i tym się sugerowaliśmy 😉

Ja nie kupowałam oliwki, bo wiem, że niektóre są takie, że bardzo ubrania brudzą. Mamy za to balsam do ciała od pierwszego dnia życia i konsystencja bardziej mi odpowiada niż oliwki.

Mi też lepiej sprawdził się balsam. Na początku używałam oleju ze słodkich migdałów, ale balsam jest mniej tłusty, przez co wygodniejszy w aplikacji.

U nas zamiast oliwki sprawdził się balsam do ciała używaliśmy Emolium i Mustela, bo miałam wrażenie, że szybciej się wchłania i nie zostawia tłustej warstwy jak niektóre oliwki np. Bambino

O tak balsam o niebo lepszy. Polecam HiPP albo ziajka

1 polubienie

ja również polecam Hipp

1 polubienie

Ja używałam oliwki praktycznie codziennie wieczorem, bo wtedy robiłam masaż :wink:

używamy ma cieminiuche i czasami do masażu ciałka oliwki Bambino 94% składników pochodzenia naturalnego
z hippa nam się nie sprawdziła

Ja używałam z początku z Bambino. Później kupiłam drugi raz, ale przerzuciłam się na balsam i nie robi mi to większej różnicy szczerze mówiąc :grimacing: