Dziubus a awokado to w całości czy też w formie oleju?
Niestety awokado to nie na naszą kieszeń, mój mąż tylko pracuje ja mam rentę więc zakupy muszą być raczej racjonalne.
Jolu w formie owocu , smaruje nim chleb. Na pewno wychodzi drożej niż masło niestety
Dziubus to raczej odpada, ja jem ciemny chleb mąż z córką pszenno-zytni i przeważnie jemy masło albo margarynę dobrej jakości.
Pewnie twoja propozycja jest dobra ale niestety nie wszyscy mogą sobie pozwolić. Ale olej kokosowy widziałam ostatnio w Rossmannie i nie jest to aż tak wielka cena.
Nie wiem jak w rossmanie ale w biedronce jest w dobrej cenie i czasem w Tesco jest duzy w promocji zawsze jest opcja zamiast margaryny smarowac czystym twarożkiem takim gładkim :)) jak ktoś lubi , bo margaryn to żadnych nie polecam :(( ja to nabial uwielbiam osobiście, mogłabym go jesc zamiast miesa :)), chociaz wiadomo że jak zdrowo to wszystko z umiarem
Olejek kokosowy można stosować bezpiecznie u niemowlaków i dzieci. Na http://cocoil.pl/olej-kokosowy-zastosowanie/ jest zebranych mnóstwo zastosowań w pielęgnacji dziecka i nie tylko.