Okrycie kąpielowe

Dla mnie z frotty z kapturem najlepsze 

Do oby córek używałam z frotty, swietnie się sprawdzały 

Zdecydowanie polecam frotte z kapturkiem, my kupiliśmy najpierw najmniejszy rozmiar, ale po niecałych dwóch miesiącach musieliśmy kupić większy. Także najlepiej odrazu kupić większy :) 

Myślę że nie ma sensu kupować tych 75/75 tylko od razu 100/100 lub nawet większe bo szybko nóżki zaczynają dziecku wystawać.

wszystko zalezy od dziecka ja np mialam ten maly rozmiar dlugo bo mala byla mala :) ale teraz tez kupie od razu wiekszy bo przeciez to nie przeszkadzam ,moja bratowa miala z frotte i nie byla zadwolona tez  matreial zostawal na dziecku wiec nie wiem najlepiej jak ktos wstawia zdjecie z firma wtedy latwiej 

Ja mam takie https://allegro.pl/oferta/ceba-okrycie-kapielowe-recznik-100x100-kapturek-9038773071 i jestem z niego bardzo zadowolona :) 

Dla dzieci tylko najlepsze reczniki z kapturkiem. 

Zdecydowanie super są te ręczniki z kapturkiem, tylko najlepiej od razu kupić taki większy, bo dłużej posłuży:) Ja mam kupiony na allego od użytkownika świat dziecka czy jakoś tak nie za miliony, a jest mięciutki:)

Ja kupilam do 50 zlotych. Wiec nie jest droggi bo sa duzo drozsze reczniki dla dzieci. Ja jak kupuje rzeczy dla dzieci to wole dotknac i zobaczyc. 

Dziewczyny,a czy używacie przy maluszkach szlafroków? Ja mam kilka ale jakoś tak nie po drodze mi ich używać.

moniczka ja niedawno napotkalam super szlafrok z myszka miki w pepco w promocji wiec kupilam za duzy ale podwinelam rekawy i czasem zaloze corka chwile pochodzi i niestey sciaga moze jeszcze za mala . chyba ze oglada tv to siedzi w szlafroku;p

Ja wlasnie recznik mam kupiony 95x95 ;) mniejszych nie chce kupowac bo na krotko starcza ;) Jesli chodzi o szlafrok to napewno dziecku zakupie jak juz bedzie wieksze ;) Narazie jedna sztuke zobaczymy czy w ogole nam sie on przyda ;) 

Ja kupiłam dla synka ręcznik Akuku.  Tani ok30 zł ale nie byłam zadowolona. Cienki, prawa strona inny materiał lewa inny nawet nie wiem jaki. Kupiłam drugi frotte w KIK i o wiele lepszy. 

U mnie synek to jeszcze sie miesci w ten mniejszy recznik, a ma 8 miesiecy. Wiec zaraz tak szybko dziecko tez nie wyrosnie. 

Mam kilka ręczników z kapturkiem, sprawdzały się do pewnego momentu, aż mój synek nie wyrósł z nich... Takie najzwyklejsze z Lidla 75x75cm, podobne są w Ikei... a potem kupiliśmy taki jakby kocyk z kapturkiem i miejscem na rączki, ale ciagle jest za duży, więc na razie służy do zabawy bardziej niż ogrzewania po kąpieli...

Ja mam ręczniki 100% bawełny, bardzo dobrze chłoną. Są z kapturkiem, a jest 75*75 i synek ma ponad 8 miesięcy, jest dużym dzieckiem i jeszcze z tych ręczników korzysta. Po kąpieli tylko trochę z nim siedzi, a potem szybko go ubieram w pampersa. Czasami dodatkowo przykryję kocykiem. Też mam kocyk z kapturkiem, ale służy nam jako zwykły kocyk. Ja nie jestem zdania, aby kupować od razu większy ręcznik. Bo jak noworodek, to lepszy mniejszy kocyk i on też sporo posłuży. Owszem te większe o wiele dłużej. Jednak im mniejsze dziecko to lepiej mniejszy mieć. Koszt ok 50zł, to nie jest duży koszt na nawet 10 miesięcy, a może i rok.

Moniczka, ja szlafroku nie używam bo synek jeszcze mały, ale nie wydaje mi się abym szybkie takie coś kupiła. Ja sama mam kilka i jakoś ich nie używam. 

Szlafroki sprawdzają się u większych  dzieci i takich, które lubią ciepło. Mojej siostry dzieci to uwielbiają chodzić w szlafroku ale mają po 8 i 4lat

Moniczka mój starszy syn używał szlafroka i bardzo lubił ale chyba dopiero około wieku przedszkolnego. Jak wyrósł kupowałam większy, nosił do około 7rż, teraz już nie chce bo uważa że to mało męskie ;) (ma 12 lat). Młodszemu nie zakładam, po kąpieli zakładamy piżamkę (body + spodnie) i jest ok.

Ja zarówno przy starszym jak i młodszym synku używałam ręczników frotte z kapturkiem, najpierw mniejszy, później większy na początek te mniejsze jak dla mnie lepiej się sprawdzają gdy dziecko jest maleńkie, ceny faktycznie około 50 zł ma zmo kupił jeden z Lidla ale tego o akurat nie polecam, jak dla mnie był słabo wykonany i ogólnie jakiś nieprzyjemny. Co do szlafroków też nie używamy od razu z ręcznika ubieramy piżamkę i jest ok. 

My też mamy szlafroczki i używamy ich po kąpieli