Z tymi olejkami różnie się mówi, ale raczej chyba się nie zaleca intensywnych inhalacji.
No oczywiście, lepiej się skonsultować z położna lub ginekologiem
Inhalacje można, najlepiej z soli fizjologicznej, bo te wszystkie specjalne olejki typu Inhalol, Olbas to nie są dozwolone. Można właśnie miętowy, czy lawendowy w ciąży.
Do tej kuracji co stosujesz już wiele więcej nie da się zrobić.
Seria prenalen jest ok, ale Ty ją sama robisz tylko w lepszej wersji. Lepsze domowe maliny i cytryna niż ekstrakt z saszetki. Ich woda morska to zwykła woda morska. Rób to co do tej pory i odpoczywaj, dużo śpij.
Oj ja bym nie ryzykowała z tymi olejkami czy kropelkami na katar w ciąży lepiej skonsultować to z lekarzem, ja stosowałam inhalacje z soli bo niestety leki które lekarz mi przepisał podczas choroby w ciąży nie były dostępne
Lepiej jak zadzwoni do lekarza, niż robi coś na własną rękę
Też bym zadzwoniła do lekarza
Wiadomo sol fizjologiczna jest najbezpieczniejsza ze wszystkich preparatów ☺ i jakcesoria katar minol ? Pomogłysmy chodz troszkę
A można smarować np. Vickiem?
inhalacje z soli fizjologicznej, plasterki aromactiv, żel aromactiv oraz nasivin
Stosowałaś? I wiesz, se można?
Najbardziej bezpieczna sól fizjologiczna 3,0 a nie 0,9
Ja inhalacje robiłam, a aromactiv jest bezpieczny dla dziecka od 1 dnia to myślę że dla kobiety w ciąży tym bardziej
Chyba Co się coś zacięło
ojeju coś się stało że tyle komentarzy wskoczyło..
Heh no czasem się zatnie, ja tak miałam z początku jak zaczęłam tutaj bywac