Dziewczyny, szukam strony przez którą będę mogła oglądać filmy online. Wcześniej korzystałam z różnych stron, ale te limity i wymogi rejestrowania trochę mnie zniechęciły. Siedzę teraz sporo w domu, no i przyznam, że trochę brakuje mi wypadów na seans. Dlatego chciałabym mieć w domu takie swoje kino online. Polecicie jakąś dobrą stronkę, dzięki której będę mogła być na bieżąco z nowościami?
Ja ogladam na zalukaj.tv lub na kinoman.tv
www.cda.pl
A co powiecie o popcorn time? Nie znam się za bardzo ale podobno działa jak torrenty, że pobiera i wysyła ale nie trzeba czekać aż cały film się pobierze. Tylko nie wiecie może czy to jest legalne? Bo nie chcę potem dostać jakiegoś pisma czy coś w tym stylu że udostępniam seriale nielegalnie. Wolałabym uniknąć takich wpadek w przyszłości szczerze mówiąc
Ja również oglądam na cda.pl
Czasem można trafić na film który leci właśnie w kinie
Ja właśnie też się zawsze denerwuje na te limity. Zawsze w najważniejszym momencie mi się zablokuje już lepiej w ogóle nie oglądać niż po pół godziny dziennie. Ostatnio właśnie się poddałam. Teraz używam ipli, nie ma tam szału, ale jakiś serial można obejrzeć. Ale jeśli znacie coś fajnego z filmami to dawajcie znać.
Ja razem ze swoim mężem jesteśmy wielkimi fanami kina i bardzo często chodzimy do kina, ale nie zawsze jest możliwość i nie wszystko można zobaczyć w kinie, dlatego też kilka wieczorów w tygodniu spędzamy przed tv na oglądaniu filmów, mamy mnóstwo stron z których korzystamy np. zalukaj, cda, kinomaniak czy inne, a limity nam nie straszne
Ja nie mam tego problemu ponieważ bardzo rzadko ogladam filmy tym bardziej na necie
Marlena na cda.pl można oglądać filmy bez limitu. My z mężem często robimy sobie filmowe weekendy i tylko tam oglądamy, nie trzeba się logować a ni za nic płacić.
Znajomi również oglądają na CDA.pl i SA zadowoleni
Widzę, że jest faktycznie dosyć sporo możliwości oglądania filmów w sieci. Nigdy nie korzystałam z takiej metody i chyba też wypróbuję polecane przez Was strony Zawsze to jakaś oszczędność, bo bilety do kina do najtańszych już nie należą. A i popcorn trzeba zawsze kupić, więc na jedno wyjście trochę kaski potrzeba
Oj tak wyjście do kina zawsze sporo nadszarpnie portfel ale mimo wszystko uważam ze takie wyjście raz na jakis czas jest świetna sprawa