Oferta specjalna na podgrzewacz AirWarm!

Drogie mamy, w naszym sklepie pojawiła się oferta specjalna na NOWOŚĆ - podgrzewacz AirWarm :heart: Znajdziecie w niej najnowszy podgrzewacz AirWarm oraz GRATIS butelkę LOVI Mammafeel 150 ml :smiling_face_with_three_hearts: :heart:

Zajrzyjcie tutaj: Podgrzewacz bez użycia wody LOVI AirWarm + Butelka LOVI Mammafeel 150 ml GRATIS

Zachęcamy także do przejrzenia zakładki PROMOCJE :raised_hands:
Lubicie oferty specjalne? :smiling_face_with_three_hearts:

8 polubień

Lubię oferty specjalne , zawsze można kupić coś w zestawie i taniej. Chyba każda z nas bardzo lubi promocje :two_hearts:

Ale super promocja :heart::smiling_face_with_three_hearts:. Tak idealnie na zajaczka od siebie dla siebie.

Ooo super oferta ale niestety nie da się w nią wejść bo wyskakuje błąd. Może to tylko chwilowe. Wszystkie wasze promocje są super i jeszcze buteleczka w zestawie :heart_eyes::smiling_face_with_three_hearts:

U mnie było ok , da się wejść :smiling_face:

Dobry pakiet :star_struck::star_struck: można od razu buteleczkę wypróbować :blush::blush:

Wysyłam do znajomej :heart::heart::heart:

Taki zestaw w super cenie co zdecydowanie jeden z lepszych prezentów dla przyszłych rodziców na Zajączka i nie tylko!
Ja na pewno z takiego byłabym bardzo zadowolona :grinning:
Tym bardziej że to nowość na rynku :wink:

1 polubienie

uwielbiam oferty specjalne bo mozna cos super kupic a jednocześnie zaoszczędzić

Oo ! Kto nie lubi gratisow :heart: mysle , ze kazdy je uwielbia ! Dwie pieczenie na jednym ogniu , super koncepcja zestawu

Ten podgrzewacz jest cudny. Już widziałam go w
smyku i poczytał o jego właściwościach. Wydaje się być mega :smiling_face:

@Kargaw już się własicie otwiera i nie ma błędu jak coś

1 polubienie

Oferta wygląda bardzo kusząco, zwłaszcza że do podgrzewacza jest też butelka w prezencie. :slight_smile: Na pewno zajrzę na promocję :smiling_face_with_three_hearts:

Świetny zestaw. Uwielbiamy te butelki i używamy codziennie. Ale bardzo jestem ciekawa tego podgrzewacza bo przyznam że nigdy niemiałam od was podgrzewacza.

Promocje, oferty specjalne i gratisy to coś co uwielbiam najbardziej! :star_struck::heart_eyes::grin:

1 polubienie

Super promocja , jak już urodzę i zobaczymy jak to będzie z karmieniem to się chyba skuszę :ok_hand:

Kto nie lubi!:heart:

1 polubienie

Ale świetna promocja :smiling_face_with_three_hearts: ostatnio ja buszuje po sklepach i szukam samych promocji​:see_no_evil::rofl:

Super, bardzo się cieszymy :smiling_face_with_three_hearts: :heart:

1 polubienie

Czy link już działa poprawnie? :smiling_face_with_three_hearts: :heart:

Ekstra, bardzo dziękujemy! :smiling_face_with_three_hearts: :heart:

1 polubienie