Odparzona skóra

Ja mam tylko 1ki kupione. Jednak te promocje są co jakiś czas więc nie ma co szaleć. Przy pierwszym dziecku, czyli te 7 lat temu to miałam zapasy chusteczek. W rosnan wtedy były mega promocje i wychodziły za grosze. Pokupilam wtedy różnych marek I tak testowałam 

Fajnie jak się kupi i dziecko pozwoli na takie testowanie - i nie będzie żadnych uczuleń i alergii.  Gorzej jak nie podejdą.

Ja sobie zrobiłam takie zapasy pampersów. Najgorsza decyzja ever. Tyłek cały czerwony. Wszystko sprzedawałam i kupowałam szybko inne. 

no ja zawsze kupuję dwie paczki pampersów , a potem dokupuję bo właśnie nigdy nie wiadomo czy tej pupy nie odparzą 

Ja zamawiałam kilka razy z olx ale tak sobie myślę że jak czasami są promocje w Lidlu za grosz druga paczka czy w Biedronce to może wówczas jest tych pieluch najwięcej na tych portalach ;) moE nie ma w sklepie ale na olx się znajdą;) albo pozostałości po dzieciach ;) ciezko stwierdzić sama tak kilka razy kupiłam jak była dobra oferta cenowa;)

Kurcze ja też się trochę rzuciłam na te promocje na Dady i zrobiłam zapas, bo przy pierwszej córce super się sprawdziły, ale faktycznie nie wiem czy teraz też.. Rany, co ja z nimi zrobię jak się okażą niedobre:D..

Inka404 spróbujesz sprzedać. Tutaj się fajnie sprawdzają grupy lokalne. Albo zamienić na coś dla dziecka:) Ja tak zamieniałam zbyt duży zapas na mm. Pani była zadowolona bo zyskała pampersów za ponad 150zl za mleko warte 80 :) 

kalusia, racja, czasem coś wystawiam na olx i się nawet sprzedaje, więc i pieluszki w okazyjnej cenie może znajdą chętnego:). Póki co zobaczymy, za kilka dni się okaże;)..

Może nie będzie konieczności kombinować :)

Taaak grupy lokalne to jest złoto dla mnie żeby coś szybko kupić na miejscu i bez problemu 

Na początku nie ma co robić zapasów, bo nie wiadomo co nam podpasuje. Sama popełniłam ten błąd i zostały mi pampersy. Teraz na dodatek dostaliśmy w prezencie złote Dady, które też nas odparzają a na dodatek rozmiar jest na styk. Nie ma szans, żebyśmy to zużyli.

Z mężem rzuciliśmy się na promocje w Biedronce. Teraz patrzę, że rozmiaru 1 mam nadto. Pewnie będziemy odsprzedawać, jeśli będzie zainteresowanie

Takie maluszki robią masę kupek także jest nadzieja, że może uda wam się zużyć :D

U takiego maluszka to paczka na 3 dni kupek dużo więc pieluszek też dużo. Ale fakt nie trzeba robić zbyt dużych zapasów bo się może okazać że nam coś nie podpisuje 

Mogliście kupić już do przodu rozmiar 2. Ja jedynek używałam może 2-3 tygodnie to raptem wyszło kilka paczek

My też szybko przeslismy na 2. Zresztą Mały urodził się ponad 4kg. Także chyba 2 tygodnie byliśmy na 1. 

Ja mam z dady chyba 10 paczek jedynek i póki co na tym skończyłam ;) 

10 paczek to i tak dużo:P

Tak to dużo. Ale zależy też jakie dziecko się urodzi bo jak maluszek to mogą być na początku troszkę za duże więc dlużej się je wykorzysta 

Mi zostało pełno pieluszek juz w za małych rozmiarach. Córka ma prawie trzy miesiące i nosimy juz 3 dady. Ale np. kupiliśmy pieluch z lidla i od początku były na córkę za szerokie.