Muszę sprawdzić te chustki a rosska P których piszecie. używamy póki co pampers pure ale ceny tak skoczyły w górę, ze masakra. Mam całe szczęście kupione 2 kartony w zapasie
Też używałam pampers pure albo aqua super nawilżone ładny zapach ale cena za wysoka już jednak
Używałam tych chusteczek z babydream się jakoś mi nie bardzo przypadły do gustu. Fajne są z dady takie zamykane na klapkę
my te z dady używaliśmy dla atopowców to też były fajne ale koniec końców przeszliśmy na zielone dady
Byłyśmy z małą u lekarza 20.02 i okazało się, że to było odparzenie o podłożu grzybicznym więc 3x dziennie Clotrimazolum + Alantan plus krem na przemian. Dzisiaj już o niebo lepiej ale tak myślę, czy mogę mieszać pieluchy (np. pampers w dzień a w nocy bella)?
Dobrze ,że byłaś z tym u pediatry :) Ja na noc zawsze stosowałam pampers bo nie uczylały i nie odparzały. Inne wydawały się grube i zostawiało wilgotną nawierzchnię. Zależy co dziecku służy. W dzień używałam czasem innych np. pieluszki happy ,albo te tańsze pampers.
O kurczę to poważniejsza sprawa , bez maści by się nie obyło , dobrze ze byliście u pediatry . Jeżeli tak jak robisz z tymi pampersami i dziecku to służyło to ja bym tak zostawiła .
My grzybicze zapalnie siusiaka mieliśmy u starszego syna i tez właśnie tą maść dali i jest super po dwóch dniach ani śladu ;)
ojej to też musi być uciążliwe dla maluszka
Kurcze czyli powazniejsza sprawa tutaj by sobie ani krem ani posypka nie poradzil co do pieluch mysle ze nie powinno byc z tym problemu ;)
Oj to maluszek wycierpiał się.. oby te kremy pomogły..
Najważniejsze, że byłaś u lekarza i stwierdził co może być. My zostaliśmy przy PAMPERS, bo inne pampersy się nie sprawdzały.