Dalej do spotkania nie doszlo
ale my i tak nie widywalysmy sie czesto bo ona pod miastem mieszka wiec pociagi itp. No ale fakt, zadna z nas tego nie zaproponowala. Moze ja zaproponuje ale narazie okazuje sie ze mam naprawde intensywne weekendy
Odezwij sie, spróbuj
najwyzej nie odpisze albo utwierdzisz sie w przekonaniu ze bez kontaktu było lepiej i znowu bedzie cisza
No jakbym swoje słowa słyszała ![]()
![]()
warto spróbować bo inaczej będziemy się zadręczać czy może by odpisała czy nie.
Stalo sie. To ona zaproponowala spotkanie. Mamy sie umowic na pon lub wt na kawe ![]()
Super
czekamy na zdanie relacji z tego spotkania ![]()
Bylysmy umowione o 11 na Starówce. O 8 odwolala…
O kurde smutne
ale moze jej cis wypadło…
A wyjaśniła chociaż dlaczego odwołała spotkanie ?
Tak. Pies jej cos dziwnie sie w nocy zachowywał i nie chcial jesc i musi z nim isc do weta.
No coz, to nie pierwszy raz kiedy odwoluje spotkania, dlatego wcale sie nie zdziwilam.
Może jeszcze raz zaproponuje spotkanie? A jak nie to trudno. Czasem lepiej pewne znajomości zakończyć na danym etapie niż ciągnąć na siłę.
Skoro nie pierwszy raz to wiesz jak jest. Skoro zaproponowała sama to może jeszcze raz to zrobi
Trochę przykre ,że na ostatnią chwilę odwołała, nie oceniam jej ale po wizycie z psem u wet mogła znaleźć chyba chwilę na spotkanie ![]()
@Mamina i jak wasza znajomosc ? Doszlo do spotkania ![]()
Ostatnio tez napisalam do kolezanki ktora mieszka za granica i obiecala ze jak bedzie w polsce to sie odezwie i sie spotkamy ![]()
Tak spotkalysmy sie raz i oczywiscie buzie nam sie nie zamykaly
caly czas mamy kontakt, piszemy w sumie codziennie- raz wiecej a raz kilka zdan
Oo supcio
cieszysz sie co :)?
A mówiła czemu ostatnio nie odbylo się spotkanie ?
Ona juz odwolujac mowila czemu
Ah to sorki nie zapamiętałam a prwn pisałaś czemu ![]()
Tak tak, odwolala i napisala ze pies cala noc sie zle czul i musi z nim isc do weterynarza.
Na szczescie kolejne spotkanie sama zaproponowala i juz doszlo do niego, bylo naprawde super ![]()