Ja nie wiem.. ale mam wrażenie, że ten hizero to jedynie wybujała reklama.. co sądzicie?
Ja od sierpnia używam odkurzacza pionowego Tefal X-Pert 6.60. Sam w sobie prezentuje się ładnie i pasuje do mojego mopa z Viledy kolorystycznie :D wydatek rzędu 600-700 zł a mogę powiedzieć że radzi sobie dobrze i latem, i zimą, niekoniecznie dobry sprzęt musi być drogi
prawda jest taka, że czasami się przepłaca za coś co nie jest lepsze od innego, tańśzego produktu.
Czasami się płaci po prostu za znaczek, nie oszukujmy się, ale tak właśnie jest...
ja będę właśnie szukała jakiegoś odkurzacza z mopem do domu. Zastanawiałąm się nad tym hizero, ale to jest zamiatanie na mokro, więc jak są jakieś dywany to już odpada...
Mamy Irobot Combo z funkcja mopowania. Mopowanie to takie odświeżenie. Jeśli chodzi o głośność to słychać go dosyc
mi brakuje odkurzacz az rączką;) taki na szybko ilekroc mała zainteresuje się jakimś kubkiem to niestety kończy sie na wyciąganiu tego mojego kombajna;) niby jestem z niego zadowolona ale wtakich sytuacjach to soory;) odpada;)
no właśnie Anis w takich sytuacjach ten hizero by się sprawdził idealnie. no nie dość że wciągnie wodę jak mala coś wyleje to jeszcze pozostawi czystą powierzchnię.
szkoda ze taką ma tylko cene;( ale jak twierdzi mój mąż cos dobrego musi też kosztować;/
Aniss no właśnie szkoda szkoda, bo jednak trochę to kosztuje;/