Odchudzanie - Mondżajro / Ozempic

Tych lekow nie mozna akurat kupic tak o przez e recepty, chyba ze wyslesz im dokumentacje potwierdzajaca cukrzyce i ze wczesniej sie tym leczylas. To akurat super jest ze tak kazdy nie dostanie

A da sie tak legalnie i bez problemu zalatwic taka recepte ?

Dokładnie, wszystko da się załatwić nawet co może wydawać się nielegalne…

Wystarczy porozmawiać z internistą. Oni mogą przypisać te leki.

No to jeżeli faktycznie funkcjonują takie obostrzenia i nie każdy może sobie wykupić ten lek to super!

O widzisz, nie wiedziałam, ale super, że jest taki sposób weryfikacji.

Oczywiście że się da , wszytsko jest kwiestia finansowa , jak zapłacisz to wszytsko załatwisz

Sporo osob o tym pisze, szczegolnie ze te leki pomagaja nie tylko cukrzykom, ale tez przy zrzuceniu wagi. Nie probowalam sama, ale czytalam, ze dzialaja dosc dobrze, tylko trzeba uwazac na skutki uboczne i najlepiej robic to pod kontrola lekarza…

1 polubienie

Pierwszy raz slysze , co prawda nie mam problemu z waga ale warto sie dowiedziec przed o wadach i zaletach :wink:

Mi to by sie przydalo pozniej troche zrzucic ale tak za pomoca lekow to nie jestem przekonana, najlepsze na to bylo zawsze ruch i dieta odpowiednia

1 polubienie

Generalnie mi się wydaje, że branie go bez powodu, tylko po to, żeby schudnąć nie jest super rozwiązaniem. W końcu, gdyby to był taki cudowny lek i bezpieczny, to miałby go każdy cukrzyk, a jednak też nie wszyscy cukrzycy go biorą.

1 polubienie

Takie coś mi się wyświetliło i od razu pomyślałam o naszej rozmowie tutaj na forum :joy:

2 polubienia

Dużo osób w moim otoczeniu korzysta z ozampicu , nawet fryzjerka w 7 tyg 15 kg

Hahahaha :sweat_smile: dobre :sweat_smile:

Dobre😅

Co do tematu, tez znam sporo osób, ktore stosuja Mounjaro lub Ozempic.
Efekt spektakularny. Ale jojo po odstawieniu rowniez spektakularne.
Ja balabym sie skutkow ubocznych, rozregulowania trzustki, cukrzycy z odbicia za kilka lat. Kuszące ale dla mnie gra niewarta swieczki.

3 polubienia

Nieraz by sie pewnie przydalo :grin:

Coś za coś. Jednak gdyby to było takie dobre na odchudzanie to zrobili by z tego niezła reklamę. No właśnie ten efekt jojo chyba najgorszy. Więc lepiej chudnąć z głową

No dokladnie. Ogolnie nic samo nie przychodzi i to tez by bylo zbyt piękne :slightly_smiling_face:

Cześć! Mam do Was ogromną prośbę :blush: Pisze magisterkę w temacie stosowania Ozempicu albo Wegovy wśród osób bez diagnozy cukrzycy typu 2. Bardzo potrzebuje rzetelnych odpowiedzi pomocnych ludzi którzy podzielą się swoim zdanie odnośnie doświadczenia w tym temacie. Oczywiście ankieta jest w pełni anonimowa i zajmuje około 5 min. Bardzo Was proszę o podzielenie się zdaniem i pomoc, z góry dziękuję :blush:
Tutaj link do niej:

Właśnie , myślę że to ani zdrowe ani dobre . Lepsiej dać sobie czas ćwiczyć zdrowo jeść niż faszerować się chemią