Odchudzam się, żeby nie zwariować

Ja trochę poćwiczyłam.

Paulina zdrowiej :wink:

Ja wczoraj do naszych wyzwań dorzuciłam jeszcze jedno : unoszenie bioder :slight_smile:
W takiej samej ilości powtórzeń :slight_smile:
Dziś po 65 :slight_smile:

Ja nadrabiam. Wczoraj dwie ser je po 55 i 60 a dziś 65 a potem 70

Kur ze ja też muszę nadrobić :frowning:

Ja caly czas idę z wyzwaniami :slight_smile:
Dziś jeszcze trening na pośladki :slight_smile:
Jakiś czas temu zamowiłam sobie sportowe buty. Mam nadzieję, że przyjdą jutro to w końcu zabiorę się za cardio bo z ćwiczeń siłowych to dupa może i się zrobi ale na efektowne odchudzanie nie mam co liczyć :wink:

Ja ruszam od jutra

Dziewczyny co tu taka cisza?

Ja nadal do tylu z ćwiczeniami. Julek nie daje mi nic zrobić. Nawet dziś jadłam spaghetti bo nie miałam jak sobie zrobić cały czas na rekach

Ja po ciązy zaczęłam chodzic na siłownie. Najpierw 1-2 razy w tygodniu, potem 3-4 :0 Dzięki temu udało się zrzucić nadprogramowe kg, które nabyłam w czasie ciązy

Ja się staram ćwiczyć ile mogę.
Korci mnie ten zestaw : FiguActiv Body Mission PROGRAM 28 dni Dieta flexi - Vivro.pl
Bo już nie daję rady z dietą

kurczę ale cena :open_mouth: ja jak narazie dietetycznie tylko wczoraj bez :slight_smile:

Ja ostatnio coraz częściej niestety sobie na coś pozwalam. Fakt że raczej zamiast posiłku i reszta to czysta micha ale jednak. Dziś walentynkowy zrobiłam. Mus czekoladowy z malinami na deset:p

Ja dziś sobie pozwolę na lody bakalie haha

Mi sie ostatno udało kupić kilka opakowań lodów ( upołowałam za 3 zł za opakowanie lody big milk o smaku karmelu, tak tak - opakowanie 1l). I powiedzcie mi tutaj jak się odchudzać gdy lody znajdują się w zamrażarce i kuszą? Sprawdziłam sobie jednak skład i nie są tak wysoko kaloryczne w porównaniu do innych lodów.

Jeśli chciałybyscie kupić sobie jakiś suplement to polecam poczytac sobie o Bodymax: https://sklep.orklacare.pl/bodymax-plus,sBg.html - działanie jest udokumentowane i suplement jest polecany przy długotrwałym wysilku fizicznym. Wspomaga organizm i dodaje energii.

Nie noe. Suplementy nic nie dają :slight_smile:
Chodzi o pakiet diety. Bo ciężko mi z organizacją posiłków :-(. A ta wydaje się super :-). Ale cena…

Mam taki zapierdziel dziewczyny że szok :-(.

Łoo matko, fortune to kosztuje :frowning:

B.Krw, ale smaka narobiłas na te lody. Za mna juz chodza od dluzszego czasu, ale po tym przeziebieniu ostatnim to jakos sie wzbraniam zeby przypadkiem znow nie rozbolało mnir gardlo czy cos…

Kinga ja ostatnio też gorzej z posiłkami ale nie jest tragicznie

Ja nawet nie mam kiedy tu wejsc. Stąd szukam pomocy bo ten brak czasu mnie przeraża :-(. Jak Natan spi to posprzatam i albo coś ugotuje albo nie. Dla meża obiad a dla siebie najczęśniej nie mam kiedy. Mąż mi proponuje że zajmie się Malym a ja sobie coś zrobię ale szkoda mi wyedy czasu bo przeważnie jeszcze 100rzeczy mam do zrobienia

Kinga doskonale Cię rozumiem bo ja ostatnio też czasu zero, a z ćwiczeniami to tak do tyłu jestem że masakra jakaś :frowning:

Hej dziewczyny
Jak Wam idzie?