Ocet w ciąży

W małych ilościach tez używałam:)) 

Mysle ze w malych ilosciach mozna. Np jakies produkty w zaprawie octowej zdarzalo mi sie zjesc 

Wszystko jest d la ludzi liczy sie dawka 

ale zwykły ocet możecie zastąpić jabłkowym jest zdrowszy 

Ja w sumie mało kiedy dodaje ocet do potraw, czasem do barszczu. Ocet jabłkowy faktycznie nieco zdrowszy :) 

Ja ocet używam do sprzątania i odkamieniania czajnika.

Lila to ja twz tylko do odkamieniania czajnika hahah

Nigdy nie słyszałam żeby ocet był zabroniony. W ogórkach konserwowych ocet, papryce, galantynki polewa się octem i wiele innych. Jadłam te rzeczy w ciąży oczywiście w rozsądnych ilościach. A samego octu to chyba nikt by się nie napił. Ale zawsze w domu jest do odkamieniania czy mycia fug, czy też jako środek dezynfekujący powierzenie, tylko ten zapach.

Ja tez odkamieniam Czajnik i sprzątam łazienkę octem

Ocet na odkamienianie czajnika jest najlepszy

Tak, ja tez 7zywam do czajnika. Ale nie tylko. Sprawdza sie tez w lazience bo to tani srodek czyszczacy 

Ocet najlepszy specyfik do odkamieniania hahah ja naparwdę do niczego innego nie używam 

Tak tak w łazience tez daje rade ;)) j używam 

Mazia ja w ciazy to tez w sumie.e staram się sam ocet i sode żeby nie wdychac tych innych chemicznych swinstw

Dokładnie ja nie używałam żadnych detergentów 

Ocet tez jest dobry do polerowanie np. Szkla- szklani, kieliszki do wina, sztućce

ja aż tak octu nie używam 

ja kiedyś próbowałam z octem zapanowac nad czystością;( ale mnie ten zapach odrzucał;( 

Tak lustra tez myje ;))

Okna też woda z octem można myć