Nużyca u 15-letniej dziewczynki

Najlepiej poczytaj opinie przed pójściem do dermatologa by dobrze trafić i był skuteczny . O samej chorobie wiem nieststy niewiele nie doswiadczylismy 

Moja córka ma nużycę. kto zetknął się z tą chorobą? Jakiego dermatologa polecacie? Bardzo się martwię, boję się zepsuć dziewczynie skórę. informacje o diecie znalazłam tutaj: https://doctorpro.pl/blog/demodicosis-causes-and-treatment

kto przestrzegał jakiej diety?

Jestem całkowicie zdezorientowany. proszę podziel się swoim doświadczeniem.

Niestety ja też nie zetknęłam się z tą choroba. Warto jak najszybciej udać się do lekarza.. 

Ja również nie spotkałam się z chorobą. Jedynie lekarz może pomóc. Ja zawsze czytam opinie idąc do specjalisty :) 

Nie wiem czemu ,ale mam wrażenie ,że tu chodzi o link... a nie o szukanie rozwiązania problemu :) 

Jeśli szukasz lekarza prywatnie to ja zawsze polecam szukać przez "znany lekarz", można tam nawet wpisać daną chorobę i tak poszukać specjalisty. 

O nawet nie wiedziałam ze chorobę tez można wyszukac 

Nie znam targowej choroby i na szczęście nikt by mnie w rodzinie czegoś takiego nie ma. Także niestety nie pomogę i też radzę konsultacje ze specjalistą

Ja w link również nie wchodziłam. 

Nie znam tej choroby i nie znam też nikogo, kto by na nią chorował. Myślę, że warto stosować się do zaleceń lekarzy specjalistów.

Także i dla mnie ta choroba jest nieznana więc tak jak dziewczyny piszą radzę skonsultować z lekarzem

Polecam stronę znanylekarz.pl 

Osobiscie nie słyszałam o tej chorobie więc za bardzo nie pomogę.

Niestety nie słyszałam nigdy też o tej chorobie .

Wszystko zależy od tego z jakiego jesteś miasta, myślę, ze jakbys napisala z jakiej okolicy szukasz lekarza to znalazlby sie ktos kto by kogos polecil 

Ja też często szukam lekarzy na tej stronie justys. Też mogę ją polecić.

Tak tak, to dość popularna strona. Także z niej korzystam. 

Daj znac co i jak po wizycie

Wejście także jestem ciekawa co powiedział lekarz. Tak znać koniecznie

Oj tak

Znajoma z pracy miała problem z nużycą - na szczęście nie było dużych zmian i dermatolog zaleciła smarowanie maścią - o ile dobrze pamiętam Protopic. Udało jej się skutecznie to wyleczyć.

To chyba dość delikatna masc bo lekarz przepisała synowi kiedy miał 4 miesiące na zmiany skórne.