Nuda w sypialni

Witam. Czym można wywiać nudę z sypialni/Czy zdarza się Wam używać takich zabawek? Może podzielimy się tutaj pomysłami na to jak ożywić życie intymne?Co warto jest sobie wypróbować?

Wszystko zalezy od preferensji. Jestesmy totalnie rozni i w roznym momencie zycia.
Przede wszystkim najważniejsza dla mnie jest rozmowa, ja z mezem bardzo szczerze rozmawiamy o swoich potrzebach czy pragnieniach. Nie obrazamy sie tez gdy podpowiadamy sobie jak zrobic zeby bylo nam lepiej.
Oboje na szczescie mamy podobne pragnienia i tego samego praktycznie chcielismy sprobowac, bez wiekszych szalenstw jak trojkaty czy nagrywanie.

3 polubienia

Warto próbować nowych rzeczy. Każda para jest inna, więc warto pogadać z partnerem i wspólnie odkrywać, co sprawia Wam przyjemność

2 polubienia

Miałam taką fajną grę planszową dla par i tam są karty które trzeba też uzupełniać czego oczekujemy , czego chcemy spróbować . Może tutaj zacząć ? Niestety nie pamiętam jej nazwy ale na rynku jest masa gier dla dorosłych . Zwróć uwagę żeby były 18+
A nie 16+

2 polubienia

można przegonić zabawkami erotycznymi, grami dla par, masażami czy odgrywaniem ról. Warto spróbować np. opaski na oczy, czy olejków do masażu. Otwarta rozmowa z partnerem to podstawa – dzielenie się fantazjami może zdziałać cuda! :stuck_out_tongue_winking_eye:

Przede wszystkim musicie znać swoje potrzeby, pragnienia i granice, bo to jest chyba klucz.
Każda para będzie też miała inne zainteresowania. Jednym wystarczy zmiana gry wstępnej, innym jakaś seksowna bielizna, czy zmiana pozycji, a niektórzy dodają zabawki, kostiumy, czy nawet trójkąty.
Popatrz sobie jakieś zabawki, gry dla par, może jakąś bieliznę, znajdź coś, co ci się podoba, a później sprawdź, czy twój partner oczekuje tego samego.
Po jakimś czasie pewno i tak wkradnie się rutyna i znów trzeba będzie coś zmienić, taka jest kolej życia

2 polubienia

To prawda mega ważne !

Dokładnie, każdy ma inne potrzeby i warto o nich gadać otwarcie. Trochę zabawy, eksperymentów, czasem coś nowego

2 polubienia

Ważne, żeby się dogadywać i próbować nowych rzeczy, które pasują obu stronom. Nuda czasem przychodzi, ale można ją przegonić :wink:

Kombinujcie i rozmawiajcie

Opcji jest wiele, zależy co lubicie, co wam się będzie podobać

Polecam libi gel, świetny żel wzmacniajacy doznania. Jak również sex elixir - afrodyzjak.

czy to faktycznie działa ?

zależy co kto lubi. jednak zawsze warto próbować :wink:

Masz rację, każdy lubi co innego, ale bez próbowania człowiek się nie dowie, co działa najlepiej

Zastanawiam się czy podnieca Cię sam fakt,że używasz coś takiego czy rzeczywiście ma to fajne działanie. Zastanawialiście sie nad tym?

Czasem „sex eliksir” to po prostu chwytliwa nazwa dla suplementów diety reklamowanych jako środki na potencję, libido, opóźnienie wytrysku czy zwiększenie przyjemności. nie wiem ale nigdy nic takiego na mnie nie zadziałało

1 polubienie

Według mnie to głównie kwestia marketingu i dobrze wymyślonej nazwy. Wiele z tych sex eliksirów to zwykłe suplementy, które nie mają potwierdzonego działania, a efekt placebo to chyba najczęstsze, co można odczuć. Szczerze mówiąc, też nie widziałam, żeby coś takiego realnie działało.

2 polubienia

Porozmawiajcie o gadżetach. Może na początek jakaś zabawka? To może być coś niepozornego, np.zwiazane ręce albo zasłonięte oczy. Seksowna bielizna też dodaje pewności siebie.
Zmiana pomieszczenia również daje inne doznania.

Mam dokładnie takie samo zdanie, większość to zwykłe suplementy z ładnym opakowaniem. Też nigdy nie słyszałam, żeby komuś to naprawdę pomogło.

1 polubienie