Nowy wygląd to nowe zasady?

Ciezko, baaaardzo ciezko odnalezc mi sie na nowym forum. Dla mnie totalnie nieczytelne. Czy beda dalej produkty do testowania ? Czy beda konkursy ? Czy mozna jakos personalizowac co nas interesuje, jakie sa nowe watki itp ?

2 polubienia

Oj tak bardzo ciężko. Jakoś tak to wszystko zagmatwane. Pewnie się przyzwyczaimy ale na razie bardzo ciężko. Wyskoczył mi jakiś samouczek ale zniknął i nie wiem jak znów w to wejść🫤

1 polubienie

Bardzo nowoczesna strona. Podoba mi sie. Szczerze tez juz sie stesknilam :slight_smile:
Jest wiele przydatnych funkcji ktorych wczesniej mi brakowalo. W szczególności sprawne wyszukiwanie. A dawanie serduszek tez super sprawa. Potrzeba czasu by sie przyzwyczaic ale szybko ogarniemy Mamusie.

1 polubienie

Kurczę , ale zmiany . Ciężko mi się odnaleźć . Ładnie ale trzeba się przyzwyczaić :wink:

@Iwona6 jak ukrylas sobie profil ?

Sama poki co błądzę :smiley: ale jutro jak corka bedzie spala to bede powoli ogarniala co i jak :smiley:

Jak ukryła :slight_smile: ?

No @DaNutka jak klikniesz tutaj w ikonkę Iwony to ma że publiczny profil użytkownika jest ukryty a jak klikniesz w moją albo swoją to są wszystkie informacje

Ja tez bladze. Klikam wszystko po kolei ale ciezko mi sie odnalezc. Brakuje mi np " nowe watki" albo “ostatnio komentowane”
Nie wiem czy mam teraz czas na takie szukanie, bo Kuba zaraz wkroczy w magiczne 5 miesiecy

Dokładnie brakuje tego. Ostatnio komentowane albo nowe wątki były dobrą opcją teraz trzeba szukać kto co gdzie napisał. Jedyne co mi się podoba to że można kogoś oznaczyć i odpowiedzieć typowo komuś. Ale jakoś np nie widzę na swoim profilu mojego adresu ani moich danych też tak macie ?

Witajcie Forumowiczki!
Nowa szata graficzna, nowe zasady… trzeba się przełamać i odnaleźć, choć początki bywają trudne.
Niech Nam idzie coraz lepiej i abyśmy nieźle się tu bawiły!:wink:

O rany i jest odnisnik od mnie , no ekstra :slight_smile:

A to jakas roznica w czacie jest wgl ? To zasada na na fb ? Dostępny z zieloną kropką i kazdy widzi użytkownika albo niewidoczny a korzystac mozna z fb i nikt mnie nie widzi a swoje sobie na fb robie ?

@Kargaw hide public profile jak na zdjęciu

Kurcze ale mega zmiany, ja też błądzę , ciężko się odnaleźć ale ładnie :heart_eyes:

Trzeba się przyzwyczaić :blush:

Strone domyślaną zmianiłam sobie tez w ustawieniach - >interfejs. Zaznaczylam w domyslna strona startowa → Nowe.

Pozniej jak jestemy na stronie startowej to jak sie kliknie w ten napis Nowe(1) to mozna przeklikiwac sie tymczasowo przez rozne widoki.

ja u mnie nie mogę tego znaleźć :see_no_evil:

Ja w ogóle tego nie mam. Klikasz w ikonkę swoją i w ustawienia? Nie mam nic takiego w ogóle

Mam tylko takie coś nie mam żadnych interfejsów ani nic innego

W ogóle nie mam nic takiego jak menu nawigacji ani niczego co ty masz :sob: