Nowy Nebulizator

Jaki nebulizator polecicie, taki żeby służył calej rodzinie? Obecnie mam firmy Microlife i jestem zadowolona ale jest już ewidentnie do zmiany. Zależy mi, żeby mozna bylo w nim bez problemy wymieniac maseczki i żeby większość leków szybko sie rozpylała.

Chętnie też poczytam bo też nam się nowy przyda

Ooo ja też się rozglądałam niedawno za tym i wiem że one mają różne dysze i nie wszystkie nadają się do wszystkich leków. Też chętnie poczytam

Jest juz tyle utworzonych wątków o tej tematyce … ehhh…
Ja kupilam ten:

Jestem zadowolona, Pan tabletka też go poleca.
Dla dzieci i dorosłych.

Jeśli chcesz coś mocniejszego i bardziej wydajnego, to Omron C28P sprawdzi się lepiej niz microlife
Działa dłużej bez koniecznosci przerw i efektywnie rozpyla leki. Wedlug mnie jest lepszy przy częstych infekcjach i dla większej rodziny.

1 polubienie

Ja mam philips respironics, tez poleca go pan tabletka. Ma dwie maseczki ( mala i duza) oraz ustnik. Leki w nim mozna nebulizowac.
Sluzy nam niezmiennie prawie 5 lat

Ja mam akurat w wersji dziecięcej ale już 4 rok jest z nami , mąż też używa bo są różne rozmaity maski . Bardzo jestem zadowolona i cena myślę że jest korzystna

1 polubienie

My korzystamy z tego

Bardzo fajnie nam się sprawdza, dwa rozmiary masek + ustnik. Cena nie jest jakoś wygórowana. Używałam już i ja jeszcze w ciąży i 3 miesięczna córka :sweat_smile:

wczoraj właśnie mi się przepalił po 5 latach. właśnie zamawiam drugi taki sam super u nas się sprawdził .

Też się nad tym zastanawiam, ładnie wyglądają . Musimy też jakiś kupić bo nam się przypalił

1 polubienie

Ja też ten polecam , jest super i nic się z nim nie dzieje

Fajna cena za taką jakość produktu

Wcześniej w domu rodzinnym jeszcze miałam microlife, służył długo i już się skończył, a teraz (już chyba ze 3 lata) mamy Familino - taki zielony i mogę polecić, stosunek jakości do ceny też bdb.

Fajnie wygląda, jak dziecko się boi inhalacji, to zawsze może się do takiego prędzej przekona niż takiego zwykłego

Ja mam Microlife j jestem zadowolona. Z tej firmy mam tez termometr i ciśnieniomierz.
Chociaz duzo dobrych opinii slyszalam o Omron ale juz jest trochę drozszy.

My też mamy z firmy Microlife i dobrze się sprawdza

mamy Sanity Pro ale kuknij na stronę Pana Tabletki. Jest porównanie roznych sprzętów

1 polubienie

Dzięki za przypomnienie. Zapomniałam że on robił zestawienie.

1 polubienie

I nawet jest ranking z tego roku! :wink:

3 polubienia

O dobrze wiedzieć