Ja miałam ręczny to nawet nie wiem jak te elekty zne działają w sesie czy są głośne czy też nie..
Anita właśnie doczytałam się tylko różnicy w torbie do przechowywania i dopatrzyłam w wyglądzie. Ciekawe z tą cichością chociaż w Prolactis też jest napisane że cicho działa.
no właśnie ;) bo jak dwa działaja to może być ta różnica bardziej wyczuwalna;) ale nie musi ;)
ale czytając opis laktatora po prawej stronie pod opisem są niebieskie kółeczka
i jednak expert ma ich wiecej ale czytając opis polarisa to np. nie ma kółeczka ze ma smoczek dynamiczny a w zestawie jest ;)
w expercie mozliwość działania bez przewodowo ;)
Jeden i drugi to nowość wiec na pewno mają lepsze funkcje niż te starsze laktatory;)
Ja miałam ręczny i też wydawał dziwny dźwięk więc wszyscy w domu wiedzieli ze odciągam mleko
Ten man ręczny ale tragedii nie ma :D aż tak go nie słychać
Wygląd laktatora jest intrygujący :) W drugiej ciąży korzystałam z elektrycznego laktatora Expert 3D. To było cudo! Delikatny, panel dotykowy, cichy, kilka mocy ssania, działanie na akumulator, przenośny. No rewelacja! Moja wielka miłość <3 Z ciekawości przetestowałabym 3D pro i zobaczyła czym się różnią w praktyce, ale będzie to możliwe najwcześniej za 3 miesiące :)
Marta skad wiesz ze za 3 miesiace ?
Dokladnie tak kolor świetny taki kobiecy . Duzo różnych funkcji ulatwiajacych życie podczas przygody z odciagniem pokarmu . Według mnie bardzo duży plus za to ze jest mega mega cichy i możemy korzystać z niego nawet w środku nocy nie koniecznie informując o tym wszystkich domowników ze w danym momencie osiągamy pokarm myślę ze to bardzo komfortowe dla młodej mamy
Nigdy nieialam elektrycznego więc nie wiem jak one pracują chodzi mi o dźwięk...
Ja to miałam i laktator z Lovi, Canpol Babies, Madeli więc trochę przerobiliśmy ich
Anita - bo termin porodu mam na koniec września. Natomiast biorąc pod uwagę komplikacje, które miałam na koniec drugiej ciąży, szykuję się, że urodzę już w sierpniu. Czyli najwcześniej za 3 miesiące.
Marta to teoretycznie miesac różnicy miedzy maluchami naszymi;) moja koniec pażdziernika bo z usg nie biore pod uwage bo to 3,11 ;(
cio do laktatora, to dzwiek to podstawa;) w nocy każdy dzwiek jest nasilony i echo idzie;(
pamietam jak podgrzewałam w nocy mleko to też hałas;( maż sie budził
Aneczka wow to sporo tego miałaś, któy był dla Ceibie najlepszy ?
Aneczka to sporo faktycznie, który najlepiej się sprawdził??
Czy każdy laktator jest głośny ?
Beata - nie. Te nowe laktatory są cichutkie. Testowałam 3 elektryczne i 2 ręczne i mogę napisać, że elektryczny był cichszy od ręcznego :D Szczególnie Lovi
Ja miałam ręczny I jakoś za bardzo nie hałasował. Ale sporadycznie używałam
Beata ja mam z canpol i uważam, że jest głosny. Dziewczyny na sali miała medyczny z madela i był milion razy cichszy
Laktatory elektryczne są ciche, bardziej hałasuje właśnie ręczny.
Ja miałam z lovi i nie wydaje mi się glosny chociaż nie mam porównania do innych