NOWOŚĆ Smoczki LOVI Prime Urban Nature

Drogie mamy, już jest! Nowa kolekcja smoczków LOVI Prime Urban Nature w skład której wchodzi aż 8 pięknych jesiennych kolorów smoczków :heart_eyes: :maple_leaf: :heart:

Smoczki dostępne: tutaj

Który z nowych kolorów podoba się Wam najbardziej? :smiling_face_with_three_hearts: :brown_heart:

10 polubień

Bordo i róż - pasuja do jesiennej stylizacji mojej córki :ok_hand::ok_hand:
Zielone odcienie do śliniaka pasują :slight_smile: :slight_smile:

A żółty mnie się kojarzy z wielkanocnym już kurczaczkiem :hatched_chick::baby_chick::hatching_chick:

Piękne, jesienne kolory, aż ciężko wybrać jeden :smiling_face_with_three_hearts:
Ale najbardziej mnie urzekł bordowy, różowy i żółty :heart_eyes:

Zdecydowanie bordowy wygrywa :heart: ale te odcienie zieleni tez cudne !
Uwielbiamy Wasze nowosci :grinning:

1 polubienie

Mgiełki wybor bo kolory są wszystkie piękne ale chyba forest i ash
No i cherry I banana
I kończę na tym bo zaraz wymienię wszystkie :crazy_face:

Tą kolekcja sprawiliście mi dużą radość :heart: od dawna szukałam zielonych/pistacjowych smoczków prime 6-18m które były kiedyś dostępne, bo brakowało nam zielonego odcienia do stylowek. Odcienie zielonego z nowej kolekcji wyglądają przepięknie, jestem ciekawa ich na żywo. A kolor maselkowy jest przepiękny :heart: jak każdy z reszta :heart:

Bordowa wisnia ! I blady roz ! Oczywiscie juz zamowione , bo te kolory az prosza sie do naszych stylizacji na jesien ! Wszytskie kolory sa booooskie .
Jutro paczka powinna byc u mnie . Juz nie moge sie doczekac :heart_eyes:
Musialam az edytowac , bo im dluzej patrze na chmurke i na popiel to mysle , ze tych tez baaaaardzo potrzebuje moje serduszko :heart_eyes:

3 polubienia

Piękna jesienna kolekacja

Piękna :star_struck: kolekcja …. Jak zwykle cudne nowości …. Stale żałuje ze mój synek nie jest taki smoczkowy :upside_down_face::face_with_peeking_eye::star_struck:

Cudowna jesienna kolekcja , każdy jest wyjątkowy i ma coś w sobie . Jednak ja przepadłam za kolorem : banana i taupe . To moje dwa faworyty .

Wlasciwie wszytskie maja w sobie “to cos” tak mysle , ze bananowy tez by nam pasowal do rozu . Chociaz teraz zaluje , ze nie zamowilam popielatego i bialego tez :see_no_evil: ten bialy fajnie na chrzest by pasowal

A też może ponowię zapytanie od @Sylwiaa czy będą dostępne tasiemki do smoczków Prime w ich kolorach ???
To byłaby dopiero petarda :tada::tada::firecracker::firecracker: :grin:

1 polubienie

Ooooo tasiemki też by się przydały :joy::heart_eyes::star_struck::crazy_face:

Mi się tak bardzo podoba ten bordowy że kusi niesamowicie

Odcienie zieleni :heart: to jest to :heart_eyes:

Ja jestem team forest/pistacio :green_heart:

Oj ten pistacjowy jest przepiękny :heart_eyes::heart_eyes:

Ja jestem zachwycona kolorem bordo i żółtym :heart_eyes::heart::yellow_heart: takie jesienne, kojarzą mi się z liśćmi

Szkoda, że nie wyszły wcześniej, bo u nas się udało, że już mamy prawie cały pierwszy tydzień bez dydusia :rofl::rofl:

1 polubienie

O wow ! To pieknie ! A ile ma corcia ?