NOWOŚĆ Smoczek silikonowy dynamiczny LOVI CapiChill

Drogie mamy, poznajcie naszą nowość! Smoczek silikonowy dynamiczny LOVI CapiChill :brown_heart:

Dostępny jest w dwóch wersjach kolorystycznych: Smoczek silikonowy dynamiczny LOVI 0-6m 2 szt CapiChill Girl
Smoczek silikonowy dynamiczny LOVI 0-6m 2 szt CapiChill Boy :raised_hands:

Smoczek CapiChill jest bezpieczny dla odruchu ssania, nie zaburza rozwoju mowy i zgryzu (pod warunkiem przestrzegania zaleceń ortodontycznych i neurologopedycznych​). Jeden ze smoczków w zestawie posiada uchwyt, a drugi kapsel świecący w ciemności, co ułatwia znalezienie smoczka w nocy! :brown_heart:

Jak Wam się podoba nasz nowy smoczek? :heart_eyes: :brown_heart:

2 polubienia

Kapibara ! Moj starszak oszaleje !
Jest wielkim fanem kapibar, oprocz tego ze ma wszystko z kapibara ( plecak, gniotka, odziez) to uwielbia tez ksiazke Kapibara Barbara !

Wiedzialam ze beda nowosci :rofl: normalnie wrozka ze mnie :joy:

Sa piekne, choc ja dalej jestem wierna Prime, czasem uzuwamy w nocy. W dzień juz mlodziak odsmoczkowany.
Obaj moi synowie byli na smoczkach z Lovi i zaden nie ma problemu z mowa, zgryzem czy zębami.

1 polubienie

Ooo jej jakie slodkie wzory , wgl ze jest kapibara to extra ! Mi sie bardzo podoba ten rozowy jest sliczny , a to ze w tym drugim sieci sie caly kapselek to jest mega, nie zgubia sie w nocy :heart_eyes:

Bardzo urocze te smoczki i do tego kapibary :smiley:
Bardzo fajnie, że świecą w ciemności :smiley:

Te kapibary na smoczkach wyglądają przesłodko :heart_eyes:

@LOVI_Redakcja Czy w październiku dostaniemy je jako wygrane do testów? Proszę proszę proszę proszę :heart:

1 polubienie

Są mega urocze nie zabraknie ich w mojej wyprawce​:heart::heart::heart: @LOVI_Redakcja czy w nadchodzącym czasie możemy się spodziewc jeszcze jakis nowosci?

No właśnie ? Może jakieś maty edukacyjne ? :star_struck:

Ja poprosze o termosik :heart::heart::heart:

2 polubienia

Wlasnie chyba lovi nie maja zadnych mat edukacyjnych czy tez termosow ,

1 polubienie

Pewnie jako nowosci beda do przetestowania 🩷 super by bylo jak by byly w moim przydka 0+ :smiling_face:

Wow,:heart_eyes: świetne napewno sprawdzimy :heart_eyes::grin: tylko już po 6 miesiącu bo właśnie zrobiłam zapasy z Lovi do 6go miesiąca

Mój mniejszy non stop mógłby ciumkac smoczka , on go wręcz gryzie tak sobie chyba radzi z zębami

Zastanawiałam się dlaczego Capi i już wiem. Oczywiście idziecienz duchem czasu, tak trzymać! Bardzo mi się podobają te smoczki. Plus za połączenie dwóch jednego “dziennego” a drugiego “nocnego”.

1 polubienie

O Mamusiu jakie słodkie :heart_eyes: no przeurocze! Kapibary są w modzie, a do tego to co uwielbiam, czyli elementy świecące w nocy :smiling_face_with_three_hearts:

Aaaale mega cudowna kolekcja ! Przeurocza

Może będziemy mogli przetestować w kolejnym miesiącu :heart_eyes:

Piękne eee :smiling_face_with_three_hearts::smiling_face_with_three_hearts::smiling_face_with_three_hearts: kapibara sama w sobie jest przeslodka a jeszcze na smoczku. Cudo :blush: prosimy o możliwość testów w najbliższym czasie :pray::pray:
@Mamina zgadzam się w 100% też poproszę termosik hihihi

Ja tez termosik :heart: i bidon :heart:
Co do smoczkow z kapibara to sa piekne :heart: musze sobie zamowic… w domu dzieciaki oszaleja jal zobacza :see_no_evil:

1 polubienie

O matko czadowy ten smoczek :slight_smile: napewno bedzie super jak reszta :slight_smile: