NOWOŚĆ Podgrzewacz LOVI AirWarm

A ja bym obstawiała że najgorzej się pracowało w Żabce bo tam wszystko robisz

Tak naprawde kazda miala swoje plusy i minusy :see_no_evil:

Ja kiedy pracowałam w sklepie w trakcie wakacji by dorobić i pracowałam na wędlinach (jeszcze jak byłam w liceum) i maskara była. Bardzo dużo roboty.

Jakkolwiek to nie zabrzmi cieszę się że nie musiałam mieć takiego doświadczenia.
Ja pracowałam jako animator rozrywki dla dorosłych w hotelach za granicą

1 polubienie

Ja w empiku to nie pamiętam kiedy byłam :face_with_peeking_eye: ale fajnie że masz takie porównanie

1 polubienie

Ja odkąd można zamawiać internetowo to tylko zamówienia tam odbieram. Na zakupy tam nie chodzę

1 polubienie

To ja chodzę nie wyciąga córkę jako rytuał że muszę kupić jej książkę nie mam gdzie już wstawiać książek dla niej ale książka musi być

No z ilością książek czy zabawek zawsze jest problem

Ja też zamawiam stamtąd jak już to przez internet

Aaa to czyli nadal pracujesz :face_holding_back_tears::face_holding_back_tears: ja tak samo w domu :smiling_face: pracuje :face_with_hand_over_mouth::face_with_hand_over_mouth:

Ja tam nigdy jeszcze nic nie kupiłam ,
U nas w galerii to tam zawsze mało ludzi widzę , :face_with_peeking_eye::face_with_hand_over_mouth::face_with_hand_over_mouth:

1 polubienie

W empiku ostatnio zamówiłam internetowo z odbiorem w sklepie Lego dla chrześniaka męża

1 polubienie

Ogolnie mam wrazenie ze kiedys bylo wiecej ludzi w empiku terqz jakby mniej chyba ze przed bozym narodzeniem bo mozna tam kupic fajny prezent dla kogos :slight_smile:

1 polubienie

Ja stacjonarnie tylko płytkę i książkę a tak online zabawki :slight_smile: no i na Empik foto zdjęcia . :slight_smile: @ewelkar899_wp.pl u nas jeden moment był jeszcze punkt play w empiku

1 polubienie

Klocki na zajaczka zamówiłam magnetyczne dla syna w empiku :smiling_face:

Oo to masz doświadczenie z różnego zakresu handlu :grin:
Mam też znajomą co pracowała właśnie w Zabce i na stacji paliw, to mówiła że w tej Żabce ciężej i jakoś bardziej niebezpiecznie bo zostawała sama na zmianie a wieczorem jakieś niefajne osoby się potrafiły kręcić :face_with_peeking_eye: i poszla na stację :wink:

To fakt czasami jest nie bezpiecznie kreca sie jacys dziwni ludzie , moja koezanke napadli z nozem w reku :see_no_evil::see_no_evil::see_no_evil::roll_eyes:

O matko kochana, jak to?? :face_with_open_eyes_and_hand_over_mouth::face_with_open_eyes_and_hand_over_mouth: Pod Żabką? :astonished: i jak to się skończyło?? Bo brzmi przerażająco :flushed:

Weszli do zabki i przylozyli jej noz i zadali kase , dala pieniadze z kasy i wciasnela odrazu taki przycisk alarmowy ale ucielki zanim przyjechala ochrona

Ciekawa jestem jak działa i czy radzi sobie jak ten na wode