A ja bym obstawiała że najgorzej się pracowało w Żabce bo tam wszystko robisz
Tak naprawde kazda miala swoje plusy i minusy ![]()
Ja kiedy pracowałam w sklepie w trakcie wakacji by dorobić i pracowałam na wędlinach (jeszcze jak byłam w liceum) i maskara była. Bardzo dużo roboty.
Jakkolwiek to nie zabrzmi cieszę się że nie musiałam mieć takiego doświadczenia.
Ja pracowałam jako animator rozrywki dla dorosłych w hotelach za granicą
Ja w empiku to nie pamiętam kiedy byłam
ale fajnie że masz takie porównanie
Ja odkąd można zamawiać internetowo to tylko zamówienia tam odbieram. Na zakupy tam nie chodzę
To ja chodzę nie wyciąga córkę jako rytuał że muszę kupić jej książkę nie mam gdzie już wstawiać książek dla niej ale książka musi być
No z ilością książek czy zabawek zawsze jest problem
Ja też zamawiam stamtąd jak już to przez internet
Aaa to czyli nadal pracujesz ![]()
ja tak samo w domu
pracuje ![]()
![]()
Ja tam nigdy jeszcze nic nie kupiłam ,
U nas w galerii to tam zawsze mało ludzi widzę , ![]()
![]()
![]()
W empiku ostatnio zamówiłam internetowo z odbiorem w sklepie Lego dla chrześniaka męża
Ogolnie mam wrazenie ze kiedys bylo wiecej ludzi w empiku terqz jakby mniej chyba ze przed bozym narodzeniem bo mozna tam kupic fajny prezent dla kogos ![]()
Ja stacjonarnie tylko płytkę i książkę a tak online zabawki
no i na Empik foto zdjęcia .
@ewelkar899_wp.pl u nas jeden moment był jeszcze punkt play w empiku
Klocki na zajaczka zamówiłam magnetyczne dla syna w empiku ![]()
Oo to masz doświadczenie z różnego zakresu handlu ![]()
Mam też znajomą co pracowała właśnie w Zabce i na stacji paliw, to mówiła że w tej Żabce ciężej i jakoś bardziej niebezpiecznie bo zostawała sama na zmianie a wieczorem jakieś niefajne osoby się potrafiły kręcić
i poszla na stację ![]()
To fakt czasami jest nie bezpiecznie kreca sie jacys dziwni ludzie , moja koezanke napadli z nozem w reku ![]()
![]()
![]()
![]()
O matko kochana, jak to?? ![]()
Pod Żabką?
i jak to się skończyło?? Bo brzmi przerażająco ![]()
Weszli do zabki i przylozyli jej noz i zadali kase , dala pieniadze z kasy i wciasnela odrazu taki przycisk alarmowy ale ucielki zanim przyjechala ochrona
Ciekawa jestem jak działa i czy radzi sobie jak ten na wode