NOWOŚĆ Podgrzewacz LOVI AirWarm

Wg instrukcji tylko płyny czyli mleko i wodę. Słoiczków nie. Jesli chodzi o samochód to można ale
trzeba mieć dodatek taką wtyczkę z jednej strony na zapalniczkę a z drugiej gniazdko

Taka przejściówka, ogolnie jest tego duzo na allegro

Pasuje go kazdego auta , bo to na zapalniczke samochodowa

1 polubienie

Dziękuję bardzo :smiling_face:

Myślisz że tak można przełożyć do butelki i podgrzać

I jak zakupiłam Pani ten podgrzewacz bo się zastanawiam sama na nim

W sensie co? Jedzonko ze słoiczka? Szczerze to nie wiem nie próbowałam

Tak czy raz się da w nim

Raczej jeszcze nikt nie podgrzewał słoiczków w nich , producent w opisie napisał że podgrzewa mleko i wodę nie wspomniał o jedzeniu :grinning:

Hm kusi spróbować xD

Mi na razie podgrzewanie skoczków nie potrzebne :laughing: ale jak któraś spróbuje to niech się pochwali czy się da :relieved:

Mi też nie potrzebę i nie korzystałam ale wydaje mi się że chyba generalnie można tylko może to trwać dłużej bo ogólnie mleko też się trochę dużej podgrzewa

Wgl super opcja jest z tym sheikerem :heart_eyes: przed końcem daje na 4 minutki i jest świetnie zmiksowane :heart_eyes:

I co poleca Pani go kupić bo się zastanawiam

Jaka pani :grin: wszystkie tu piszemy na Ty…. Wiesz co ogólnie jeśli ktoś potrzebuje podgrzewacza do wody i mleka to bardzo polecam. Opcja mieszkania i podgrzewania mleka ciepłym powietrzem gdzie nie trzeba wlewać wody i odkamieniac jest ekstra.

Natomiast jeśli ktoś potrzebuje jeszcze podgrzewać jedzenie (słoiczki) czy sterylizować to trzeba dokupić inne urządzenia……a znowu dużo urządzeń to zajęta przestrzeń na blacie. Tak więc wszystk ozezy do czego jest potrzebny.

Niemniej sam podgrzewać jest mały i bardzo fajnie podgrzewa mleczko

1 polubienie

Też mi się tak właśnie wydaje

Idealnie odpisałaś ten sprzęt. Każdy musi sobie zrobić listę plusów i minusów I co jest potrzebne.
Bo jeżeli ktoś na przykład woli używać strunki sterylizacyjnej i wrzucić do mikrofali No to ten sprzęt świetnie się sprawdza właśnie do podgrzewania butelek mieszania nawet sobie radzi z zagęszczaczem.

:heart_eyes: bardzo dziękuję :star_struck: starałam się to opisać uczciwie

1 polubienie

No dokładnie tak :slight_smile: mega

1 polubienie