Noga w górze

Moja córka ma 4 miesiące. 

Byliśmy 1 raz na usg bioderek, niedługo się wybieramy. Od jakiegoś czasu ma lewa nogę cały czas zgiętą w górze a prawa no normalnie. Czy zdarzyło się tak Waszym dzieciom bo nie wiem czy się zaczynać martwić? 

Co to może odznaczać 

Nie spotkałam się z takim czymś. Ale u nas przy problemach z bioderkami córka prostowała nóżki często 

Monia,ame w ogóle nie zmienia pozycji tych nóg na leżąco ? Zawsze jednak zgięta druga prosta ?

Szczerze też się nie spotkałam z czymś takim może wizyta u fizjoterapeuty pomoże my chodziliśmy że względu na wcześniactwo do ortopedy ale też umówiłam syna do fizjoterapeuty kontrolnie 

Mozlja tak nie robila. Raczej obie w gorze yrzymala i sie nimi bawila. Ja bym zaczekala do kolejnego badania bioderek jesli jest niedlugo. Zapytac mozna lekarza co o tym mysli. Moze cos doradzi

U mnie przy dwojce nie bylo takich sytuacji.Mysle ze najlepiej jak pojdziesz do lekarza i wtedy dowiesz sie w stu procentach czy wszystko jest ok.

No leży tak że jedna ma w górze lewa zgiętą a ta druga tak jak małe dzieci czyli położona lekko zgiętą, także nie wiem czy się martwić czy co robić

Monia skontrolować nie zaszkodzi będziesz spokojniejsza

Teraz już po chrzcinach to mogę się wszystkim zając 

Monia czyli wybierasz się do fizjoterapeuty skontrolować?

Oczywiście nie zostawię tak tego 

No taka wizyta u fizjo to też zawsze fajne całościowe spojrzenie na dziecko

Monia to daj znać co powie fizjoterapeuta

U mnie to znajdzie się też inny powód dla którego będę szła a także moje obolale plecy 

Monia o to dobrze , że idziesz też ze sobą ! tzreba też zadbać o siebie 

Monia czyli idziesz do fizjoterapty który zajmuje się zarówno dorosłymi jak i dziećmi tak? Bo czasami fizjoterapeuci albo dziećmi się zajmują albo tylko dorosłymi 

Tak tam są Panie dla dzieci i dla dorosłych 

Monia a to fajnie dwie sprawy za raz się załatwi 

Monia pewnie ze lepiej to skonsultować a przy okazji zabrać również o siebie.Daj znać jak po wizycie będziesz.Moje dzieciaki nic takiego nie miały dlatego jestem ciekawa co to takiego

Taki pakiet rodzinny;)