Niewykorzystane kody rabatowe do sklepów lub promocje

W Biedronce do 03.02 na Dady złote jest promka. Druga paska 80% taniej. Na fb dziewczyny pisały ze jumbagi tez wchodzą. 

Ja do Reserved mam kartę podarunkową, ale nie działa ona online a nie mam kiedy się wybrać osobiście. Jeszcze trochę i mi przepadnie, wtedy dopiero będzie szkoda.

O a ja myślałam, że złote dady nie wchodzą :(

A co do tych kart to też wymyślają.. ja wygrałam kartę do empik to można ją było wykorzystać przez aplikację tylko i też na wybrane rzeczy bo tam jest wiele sprzedawców..

Też właśnie czekam na kody do Reserved bo zawsze do zamówienia online miałam wrzucony kod na -10% a teraz przez ostatnie zamówienia jakoś już nie wrzucają :( A mam kilka rzeczy w koszyku i czekają :D

Ja to czekam na promke na złote dady na 1+1 gratis. Staram się zaopatrzyć wtedy w tej dużo paczek jak tylko mogę

Tak przydałaby się promocja 1+1 na złote lub zielone bo chcę je wypróbować:)

Tak z tymi kartami do empiku to slabo. Bo można tylko na produkty empiku. A na stronie są tez inni sprzedawcy i dlugo schodzi na znalezienie kilku rzeczy. 

Mam kod rabatowy na wszystkie maty piankowe ze sklepu Cuteshop.  

Na hasło konkurs25 będzie 25% zniżki 

chyba dziś jest jakaś promocja chyba w lidlu 1+1 pampersy 

Pantsy w biedrze !

Dawno dady 1+1 nie było w Biedronce 

Dada 1+1 złota była niedawno, wydaje mi się, że jakieś 3 tyg temu kupowaliśmy

Tak była niedawno promka 1+1 na złote dady.

Teraz trzeba dobrze śledzić bo nie wszystko jest w gazetkach tylko w aplikacji się pojawia 

Gdzieś pisałam o tych dadach w promo. Tyle tego jest że się gubie xD 

kalusia to prawda, mi chyba nawet wtedy Mama wysłała zdjęcie ze sklepu, że jest promocja, a w gazetce było tylko o promocji na pieluchy z Pampers, a o Dada ani słowa.

Przemknęła mi gazetka o chusteczkach 99 procent wody w promocji i podkładach.. kurczę poszukam jeszcze :(

Normalnie trzeba co chwila sprawdzać te gazetki 😂

Dziś jeszcze, może kogoś zainteresuje mm Nan 1+1

W biedrze to apke trzeba na bieżąco spr bo się wiecznie coś pojawia ostatnio :)

Dlatego tu jesteśmy, aby podpowiadać jeśli coś ciekawego ujrzymy:) app sprawdzam ale część rzeczy mi umyka. Tu działa to na zasadzie przypomnienia:)

Tak czasem tu zajrzę i czytam że promka. A włączałam aplikacje i nie widziałam