Niewykorzystane kody rabatowe do sklepów lub promocje

W sinsay działa również kod -10% 113plfsin 

Wchodzi również na przecenione produkty.

Świetny pomysł :) 

Nie wiem jak w innych sklepach ale w biedrze dostałam posypki świąteczne w słoiczkach po 99gr z długą data 2025 więc zerknijcie może coś wam się przyda na dekoracje babek czy pierników na grudzień ;D

Zabawki też w promocjach ale u mnie kurde czytnik nie działał ale takie poprzebierane trochę więc chyba dobre ceny ;)

W biedzrze bodajże do jutra jest lovela 1+1. I w media expert też jest podobna promocja bo gdzieś mi mignęło. Tylko tu nie wiem do kiedy. W biedrze są też teraz płatki kosmetyczne dla dzieci na promce.

Zajrzyjcie do Kauflanda- mają czyszczenie magazynów i sporo rzeczy dzieci w obniżonych cenach. Głównie zabawki, książeczki. 

W biedronce online są sanki z hamulcami za 49zl 50%taniej 

Oo super

Spójrzcie na pepper

Aniss u mnie ani sladu po tych posypkach w biedrze;/

U nas też nie było tych posypek ale w sumie ja jeszcze mam w domu ;) słodycze świąteczne czy kinder też można było kupić za grosze ;)

u nas jakoś okazji wielkiej nie było

Jutro 24.01 w biedronce 1+1 na dady ale te biało zielone..  nie miałam ich jeszcze. Zazwyczaj złote kupowałam i zastanawiam.sie jakie beda

Czytałam tu na forum i na fb że są strasznie sztywne. Że złote o dużo lepsze.

Dzisiaj w Biedronce jest mleko Nestlé Nan Optipro 1+1 (oczywiście od 2). Jak Ktoś używa to myślę że fajna opcja.

Dziewczyny macie może jakiś aktualny kod zniżkowy do sinsay? 

wczoraj działał 662pldsin 10 % 

Idziemka dziękuję :) 

Nie ma za co:)

Jest konto @cebulanatropie i wiele kodów do sinsay dodaje;)

:)

A teraz też na sinsey 20% do wyprzedaży;)

Ooo chyba trzeba zajrzeć, ja czekam na jakiś kod do reserved bo mam tak rzeczy upatrzone dla małej:p