Niespodziewana zmiana płci ;-)

U nas to ja się nakręciłam na chłopca, dopóki na badaniach połówkowych od Pani doktor nie usłyszałam że widzi śliczna dziewczynke :) ja się tak na chłopca nakręciłam, jakoś wszyscy mi mówili że ładnieje, a jak się ładnieje w ciąży to przecież musi być chłopak :D i tak się łudziłam w zasadzie do koncowki3 trymestru że może jednak czegoś do końca nie widać, ale nic się nie zmieniło :) 

I cieszę się, bo wraz sobie nie wyobrażam posiadania chłopca zamiast  dziewczynki :D

Znając płeć dziecka wcześniej jakoś łatwiej się przygotować na wszystko i można kupić ciuszki typowo chłopięce lub dziewczęce :) wiadomo, że można sobie zrobić niespodziankę by nie znać płci ale ja bym nie dała rady :) 

u mnie nie było pomyłki lekarz od samego początku mówił że będzie dziewczynka ;)

Liczyłam do samego końca niestety nic się nie zmieniło 😂

Latwiej się robi wyprawkę jak się zna płeć a poza tym faktem to nic nie zmienia podejrzewam że każdy patrzy na to aby dziecko było zdrowe 

tak najważniejsze żeby było zdrowe już płeć nie ma znaczenia

Ja czekam na chlopca, od 9 tyg ciąży już wiadomo i póki co sie potwierdza na każdym usg, ale co będzie zobaczymy za 3 miesiące  heh

W 11 tygodniu dowiedziałam się od lekarza prowadzącego że będzie synek. Na każdym kolejnym USG płeć się potwierdzała przy porodzie też

U nas długo się ukrywała, dopiero na badaniach połówkowych ginekolog stwierdziła że będzie dziewczynka :) 

Przy pierwszej ciąży od razu czułam że będzie chłopiec i lekarz potwierdzał od początku aż do rozwiązania. Za drugim razem miałam.wszystkie objawy na dziewczynkę ale na usg okazało się, że ponownie jest chłopiec. Za niecały miesiąc rozwiązanie ale wątpię, że coś się zmieni :) oby zdrowe �

Ja miałam jakieś wewnętrzne przeczucie że będzie dziewczynka i lekarz na każdej wizycie potwierdzał, że będzie córeczka. Faktycznie urodziła się dziewczynka. Niby chciałam pierwszego chłopca, ale jak usłyszałam że dziewczynka to mi się nastawienie zmieniło. 

Ja miałam przeczucie ze bedzie chłopiec, a jeszcze w ciąży wyjątkowo dobrze wyglądałam, przez co ludzie dookoła pytali czy na pewnonke chłopiec bo przecież dziewczynka zabiera urodę :) a jednak się śliczne dziewczę urodziło :) 

Ja też miałam jakieś takie wewnętrzne przeczucie że będzie chłopiec mąż również od początku mówił to samo dowiedzieliśmy się wydaje mi się  dość szybko bo już na pierwszych planetarnych  pani doktor powiedziała mi że jest 100% pewna że to będzie chłopak za jakiś czas byłam już na kolejnej wizycie u mojego lekarza który zapytał czy doktor na prenatalnych poinformował mnie już o płci ja mówię że tak że najprawdopodobniej chłopiec i On również mówi że według niego chłopiec na 100%. I jakoś tak po tym jak dwóch lekarzy powiedziało mi że to chłopak i byli tego tacy pewni i przekonani że tak jest w ogóle do samego końca nie miałam wątpliwości ani przez myśl nie przeszło mi przez całą resztę ciąży podczas kompletowania wyprawki że jednak mogłoby się coś zmienić może też na plus było to że właśnie ewentualnie rzeczy od chłopca są takie neutralne i nawet gdyby okazało się że to dziewczynka bez problemu wszystko można wykorzystać do obu płci trochę bardziej pewnie bym się zastanawiała Gdybym miała mieć córeczkę a okazałoby się odwrotnie Dlatego najlepiej starać się kupować takie neutralne rzeczy i ubranka

ja czułam ze będzie dziewczynka i lekarz potwierdził i dziewczynka się urodziła 

Moja koleżanka całą ciążę wiedziała że będzie dziewczynka a urodzil się chłopiec 😁

Znajoma cała ciążę była przekonana, że urodzi dziewczynkę, a urodziła chlopca. Mąż musiał pokoj przemalować z różowego zanim żona z synem wrócili do domu ;)

Dowiedzialam się dopiero w 8 miesięcu i tak już zostało bez pomyłki. Za drugim razem dowiedziałam się wcześniej i również lekarz się nie pomylil. Sama nic nie obstawialam, chciałam tylko zdrowe dziecko, nie ważne jakiej płci.

Ja się dowiedziałam 13 tygodniu i lekarz co prawda powiedział żeby sukienek jeszcze nie kupować ale raczej dziewczynka nie mylił się

Przy obecnej technologi takie pomyłki raczej już nie wchodze w gre ze mówią że bedzie dziewczynka a urodzi sie chłopiec. No ja np. się z czymś takiem nie spotkałam. U mnie na pierwszych prenatalnych powiedzieli ze raczej dziewczynka ale wszystko sie może zmienić. Na drugich, że też dziewczynak i tak już teraz zostało :)

No właśnie chyba teraz są na tyle nowe aparaty USG że nie ma opcji błędu pewnie gdzieś na starszych może się od zdarzyć ale nie na tych nowych raczej ja mam np teraz z wizyty zdjęcie usg co widać wprost że będzie chłopiec