MamaAleksandra to dopiero musi być niespodzianka jak jest dwoje dzieci zamiast jednego:p
O taką pomyłkę to już raczej trudno bo jednak słychać by było dwa serduszka nawet jeśli by maluchy się wzajemnie zasłaniały
A wierz mi że się zdarza u mnie w miejscowości tak było że nie było słychać serduszka dość długo i dziecko było schowane....
wow, a to dopiero niespodziankę mieli rodzice :)
Wtedy dzieci muszą się urodzić dość małe jak jest ich 2 :D
No to fajne przypadki
Z jednej strony ciężko rodzicom odrazu przy dwójce dzieci ale z drugiej jeśli się urodzi chłopiec i dziewczynka to marzenie prawie każdych rodziców by mieć taką parkę.
Do niedawna bym nie chciała tak ake jak teraz tak myślę.. Dwa porody za 1 razem mniej cierpienia :D
Monia właśnie nie wiadomo co dobre, tak czy siak najważniejsze, żeby byli zdrowi i nie mieli żadnych komplikacji:(
Pewnie ze tak.
Ja mam dziewczynkę ake jeśli miałabym chłopca to też bym się cieszyła, może z początku bym się triche obawiała mycia narządów ale zapewne to pestka
Ja miałam tak że mój prywatny lekarz pomylił się i za szybko powiedziała że to dziewczynka miała być mała Laura a jest mały Oliwier a już zdarzył.powiedzoec rodzinie i do brzuszka mówiłam Laura �
U mojej starszej siostry drugie dziecko miało być dziewczynką i dopiero po porodzie okazało się, że to chłopiec :P Wszyscy byli w szoku i cała wyprawka różowa bo większość ciuszków miała po córeczce :P
wlasnie dizs czytałam artykuł jak płeć zaskoczyła rodziców ze chłopca nazywali dziewczęcym imieniam;( a po niedługim czasie trafił na izbe przyjęc z pobiciem bo miał być dziewczynką;(
Nie wiem co kieruje takimi rodzicami, że ciągle słyszy się o pobiciu czy katowaniu.
O śmiesznie by było 😅
Ja zawsze chciałam mieć bliźniaki ale nie wyszło, za jednym zamachem dwójka i elegncko, a nie potem się zastanawiać czy jeszcze jedno i znowu to samo pieluchy itp
2xh kobieto jak dawalas rade z watacha owczarkow ;) to co tam dwojka blizniakow;) ja sie obawiam czy dalabym rade ;)
U nas jak było powiedziane tak było :D
Lekarka i w przypadku syna i córki powiedziała dopiero jak miała 100% pewności. U córki czekaliśmy aż do połówkowego aby się dowiedzieć płci ♥ Pamiętam te łzy męża jak okazało się że córa ♥
Aniska ja ciągle myślę czy przy drugim ogarnę dwójkę , jeden noworodek drugie dziecko w wieku żłobkowym hahaha do tego psy pasterskie , bomba wybuchowa
U mnie lekarz określił prawidłowo płeć 2x, ale dopiero na połówkowych. Już na prenatalnych powiedział, że widać na 85%, ale ja wolałam poczekać, aż da 99 % �
DwarazyH to masz challenge ale mysle ze dasz sobie spokojnie rade :)
Dwa razyH wiadomo łatwo nie jest,ale wszystko do ogarnięcia. Zobacz ile małych psiaków było do opieki i daliście radę haha
U nas córka miała 2.5 roku jak się pojawił brat to było hardcorowo i dalej jest .
Co do określania płci to u mnie też dopieor na połówkowych się dowiadywałam kto tam mieszka w brzuszku. Córka w ogóle pupa na każdej wizycie się obracała ,a syn co wizytę mial inna płeć i mówili,że nie mają pewności no źle leży a
2xH z tego co piszesz jesteś raczej osobą która lubi tempo;) wiec kto jak nie ty;)
chociaz z ta różnicą wieku to każdy ma indywidualne podejscie u nas 10 lat różnicy i uważam ze najlepsza różnica wieku póki co ;)