Nieprawidłowy wynik rozmazu krwi u 1,5 rocznego dziecka (podwyższone limfocyty)

Witam, niedawno wykonałam córce badanie krwi, przy okazji badania hormonów tarczycy zrobiłam morfologię krwi z rozmazem. Wyniki rozmazu wyszły nieprawidłowe ( w załączeniu skan wyników).
Tu w skrócie podaję tylko nieprawidłowe wartości.
NEUTROFILE 22,8 % NORMA (34,0 - 71,1%) L
LIMFOCYTY 66,6% (19,3 - 51,7%) H
LIMFOCYTY 10’3/uL 5,78 (1,18 - 3,74) H
MONOCYTY 10’3/uL 0,73 (0,24 - 0,36) H
HCT-HEMATOKRYT % 32,3 (34,1 - 44,9%) L
MCV fL 79,2 (79,4 - 94,8) L
Pediatra stwierdziła tylko, że nic groźnego się nie dzieje bo dziecko nie ma anemii, a dzieci często mają rozmaz krwi nieprawidłowy.
Nie martwiłabym się na zapas, gdyby normy nie były tak bardzo przekroczone w przypadku neutrofili (L), limfocytów (H) i monocytów (H). Pani doktor proszę o pomoc i odpowiedź za co odpowiadają limfocyty i co oznacza gdy w organiźmie jest ich za dużo. Tak samo z neutrofilami (tych jest znów zbyt mało).
Martwię się, bo córka ostatnio w ogóle nie chorowała, żeby mieć tak złe wyniki. Nawet nie była przeziębiona ani razu w tym roku.
Jedyne objawy kliniczne ostatnio to zaburzenia snu (od ok. 3 miesięcy), gdzie wczesniej w nocy przesypiała mi całe noce, a teraz budzi się nawet po 12 razy w nocy. Do tego od 2 tygodni zatwardzenia i ból przy oddawaniu stolca (płacze wtedy). Córce brakuje ząbków trójek, Czy nie mogące się wyrżnac zęby mogą być przyczyną takich złych wyników krwi, nieprzespanych nocy i marudzenia w dzień. Proszę o pomoc.