Nieoczywiste wykorzystanie rzeczy

Genialne wykorzystanie :smile: Kto by pomyślał, że woreczki mogą być takim praktycznym gadżetem :slight_smile:

1 polubienie

U mnie jest sprzęt, który zaczęliśmy inaczej wykorzystywać. Może nie jakoś niestandardowo, ale nie zgodnie z przeznaczeniem. Rower stacjonarny - u nas to po prostu najlepszy wieszak :rofl::rofl::rofl:

2 polubienia

Oooo , faktycznie :slight_smile: choc powiem ,że ja wolę zupki takie świeże ugotowane :slight_smile:
Poki co rosół mamy w nd i poniedziałek :slight_smile:

1 polubienie

U mnie krzesła w salonie takie sa , ale nie po tygn a codziennie ;D mój tylko kręci nosem ze to nie wieszak hahah ake co będę za każdym razem latać do góry po schodach żeby coś odnieść :wink:

Hahaa klasyka :rofl: Też tak miałam, najpierw zapał, a po kilku dniach rowerek stał się najdroższym wieszakiem w domu. Ale ważne że stoi i czeka może znowu przyjdzie wena :smile::sweat_smile:

1 polubienie

U mojej mamy stał i stał, też jako wieszak. Tata wywiózł po czasie :rofl::rofl:
Nikt przez 2 tygodnie się nie zorientował :rofl:

2 polubienia

Miejsce się zrobiło i nikt nie zauważył ? :see_no_evil:

Mamą zauważyła, jak chciała odwiesić sukienkę po jakiejś imprezie na „wieszak” :rofl::rofl:

2 polubienia

oooo super pomysł .:slight_smile: na zimne okłady

u mnie identycznie , jeszcze bieżnia nieraz tez do tego służy jak rower pełen ;p

Ja mialam dostawke w sypialni z miesiac … pelnila funkcje kosza na czyste pranie czekajace na prasowanie :see_no_evil: a ze nie lubie prasowac a do tego dochodza te upaly to troche sie uzbieralo :see_no_evil:

1 polubienie

Ja to przeważnie prasuję przed samym ubraniem bo też nie lubię tego prasowania ;p

1 polubienie

Ja tak samo jak Ty :face_with_hand_over_mouth: :face_with_peeking_eye:

No ja tez tak robilam… ale odkad stoi pusta dostawka to najpierw wszystko tam laduje :see_no_evil:
Ale jest progres :muscle: dostaska wyczyszczona i sprzedana :muscle: brawo ja :clap:

No brawo ty :clap::clap: już rzeczy nie będą tam leżeć. Musisz sobie znaleźć inne miejsce :rofl::rofl:

Ohoho moja droga juz jest :sweat_smile::see_no_evil: komoda za drzwiami u dzieciakow w pokoju :see_no_evil::sweat_smile:

1 polubienie