Genialne wykorzystanie Kto by pomyślał, że woreczki mogą być takim praktycznym gadżetem
U mnie jest sprzęt, który zaczęliśmy inaczej wykorzystywać. Może nie jakoś niestandardowo, ale nie zgodnie z przeznaczeniem. Rower stacjonarny - u nas to po prostu najlepszy wieszak
Oooo , faktycznie choc powiem ,że ja wolę zupki takie świeże ugotowane
Poki co rosół mamy w nd i poniedziałek
U mnie krzesła w salonie takie sa , ale nie po tygn a codziennie ;D mój tylko kręci nosem ze to nie wieszak hahah ake co będę za każdym razem latać do góry po schodach żeby coś odnieść
Hahaa klasyka Też tak miałam, najpierw zapał, a po kilku dniach rowerek stał się najdroższym wieszakiem w domu. Ale ważne że stoi i czeka może znowu przyjdzie wena
U mojej mamy stał i stał, też jako wieszak. Tata wywiózł po czasie
Nikt przez 2 tygodnie się nie zorientował
Miejsce się zrobiło i nikt nie zauważył ?
Mamą zauważyła, jak chciała odwiesić sukienkę po jakiejś imprezie na „wieszak”
oooo super pomysł . na zimne okłady
u mnie identycznie , jeszcze bieżnia nieraz tez do tego służy jak rower pełen ;p
Ja mialam dostawke w sypialni z miesiac … pelnila funkcje kosza na czyste pranie czekajace na prasowanie a ze nie lubie prasowac a do tego dochodza te upaly to troche sie uzbieralo
Ja to przeważnie prasuję przed samym ubraniem bo też nie lubię tego prasowania ;p
Ja tak samo jak Ty
No ja tez tak robilam… ale odkad stoi pusta dostawka to najpierw wszystko tam laduje
Ale jest progres dostaska wyczyszczona i sprzedana
brawo ja
No brawo ty już rzeczy nie będą tam leżeć. Musisz sobie znaleźć inne miejsce
Ohoho moja droga juz jest komoda za drzwiami u dzieciakow w pokoju