Myszka nie miałam niedzwiadka ale kurcze on też mi sie podoba mega;)
ale powiem ci ze mam kilka zabawek furreala m.in.jednorożca i pieska go go i zarówno jednym jak i drugim córka sie bawiła;) ale nie ma sie co nastawiać ze bawiła sie tym ciagle;) u nas u starszej zabawki generalnie wszystkie są mocno zadbane przez co te które zostały będą jak nowe dla młodszej.
Zabawki furreal są wykonane solidnie i maja z e tak powiem funkcje z wyżej półki, póki co zabawki są sprawne i wszystko działa jak należy, warto jednak mieć paragon, gdyż jedna zabawka wraz z upływem gwarancji przestała działać;(
Też nie miałam bo to chyba dość nowa zabawka ale wydaje sie bardzo fajna :) Reaguje na dotyk, gesty oraz dołączone akcesoria; Ponad 100 dźwięków i odgłosów - brzmi przekonująco. Jeśli miałabym wybierać to jestem jak najbardziej za :) takie zabawki pomagają w rozwoju dziecka, wiadomo trzeba się jeszcze pomóc dziecku tym bawić na początku ale naprawde wydaje się spoko :)
moja siostra miał dla córek takie pieski i kotki interaktywne własnie i dziewczyny baardzo je lubiły, długo się nimi bawiły, nie było to tylko tak na chwile na tydzień, bateria też trzymała w mirę długo (można było ją potem wymienic).
Trochę jest tak ze jak nie wypróbujesz to się nie przekonasz czy dziecku coś przypadnie do gustu i bedzie chciało się tym bawić czy nie. Ale ja bym spróbowała to kupić :) kosztuje też nie mało więc liczyłabym ze wykonanie i możliwości zabawki będa właśnie z "wyższej półki" ;)
Zabawka modna od ponad roku, ale widzę, że sporo staniała bo już kosztuje 300zł z hakiem, ale rok temu było około 600 wzwyż. Jedna babka na insta bardzo polecała, mówiła, że córka długo się z nim bawi, Zasypia, ale wydaje mi się, że nie ma zabawki takiej ,która jest ponadczasowa. Córka jedynie duplo się bawi praktycznie codziennie, a tak każda zabawka jest rzucana w kąt .
Ten miś jest świetny bo jest praktycznie jak żywy, ale nie oszukujmy się spory wydatek mimo tego, że już jest tańszy o połowę
Mazia cena wysoka fakt;) ale to też już nie 600zł ;) ale jeśli ktoś kupuje zabawki tylko od okazji a nie na co dzień ze tak powiem to moze warto w coś takiego zainwestować;)
Zabawka wydaje się bardzo fajna. Fakt że cena jest trochę wysoka, ale ma dużo funkcji i jeśli dziecko by się nią faktycznie długo bawiło to wydaje mi się że warto w nią zainwestować.
Od siebie wiem, że zabawki z furreal są naprawdę porządnie wykonane.
myśle ze teraz dzieci mają dużo zabawek przez co same juz nie wiedzą czym sie bawić;)
pamietam jak córce kupowałam zabawki drogie ale tylko na urodziny i Boze narodzenie lub jedną konkretna a druga jakaś tańsza bo u nas wsyztsko na grudzień sie zwala;) to wtedy faktycznie taka zabawka sie bardziej sprawdzała;) nie miała ich za wiele i zabawka faktycznie bardziej sie bawiła nizeli jak miała ich potem wiecej;)
co do funkcji innych zabawek ze tak powiem podróbek;) to też jest jakies rozwiazanie;) zwłaszcza jak zaraz zabawka trafi na półkę lub w koszyk na pluszaki;)
Chociaż tego też nie przewidzi;) czasami najtańsza zabawka bedzie tą ulubioną i bardziej pozyskiwana przez dziecko nizeli jakaś wypasiona za nie wiadomo jaki finans;)
Misio jest z Nami kilka dni i jest na topie :D Jest przesłodki, córka lubi się z Nim bawić, urządza z Nim pikniki, wozi wózkiem i bawią się w Akuku (miś ma tę funkcję). W zestawie do misia jest buteleczka, wyciągany ze środka miodek i szczotka do czesania.
Miś ma 3 tryby- zabawa, sen i wyłączenie całkowicie. Gdy włączymy sen, miś śpi i lecą milutkie kołysanki. Polecam, choć dla mnie 200 zł w zupełności by wystarczyło za tego misia. Jest dość spory i troszkę ciężki, córa ma 3 latka i niekiedy muszę jej pomóc :)
Myszka dobrze ze piszesz o tej wadze;) w sumie nasz jednorożec też troche waży, tyle ze on stoi ;) a tutaj faktycznie to lepsza ta zabawka dla starszego dzieciaczka;) wiec moze jak moja bedzie w wieku 3 lat bedą własnie po te 200zł;) albo puszczą na rynek coś nowego co zachwyci;)
lubie takie zabawki z wyzszych półek moze dlatego że w dzieciństwie miałam same podróbki;( ale córka też ich zbyt wiele nie ma,
jak chcesz coś mniejszego to polecam pandę (Pom Pom) FurReal - również posiadamy. Panda również wydaje dźwięki ja je czy pije, podąża za głosem grzechotki oraz chodzi na 4 łapkach :) Jest meeega urocza!! Jak ją pogłaszczesz to wydaje dźwięki radości i zaczyna się poruszać.
Na olx czy vinted już za 60 zł dorwiesz w super stanie :)
Forum dla rodziców - sprawdź dlaczego warto się na nim udzielać
Forum dla rodziców to miejsce, w którym rodzice dzielą się swoim
doświadczeniem. Wejdź na polskie forum rodziców, poszukaj informacji
ważnych dla Ciebie i odpowiadaj na pytania zadawane przez innych. Forum
rodziców to kompendium wiedzy i miejsce, w którym można poplotkować.
Znajdziesz to radu związane z ciążą i porodem oraz wychowaniem,
pielęgnacją i dietą. Jesteś rodzicem malucha? Forum rodziców to miejsce
dla Ciebie. Na Forum dla rodziców w zakładce małe dziecko znajdziesz cenne
informację i wskazówki. To miejsce, w którym możesz publikować i dzielić
się wiedzą oraz zadawać pytania i korzystać z umieszczonych wcześniej
porad innych rodziców. Forum dla rodziców Canpol babies to bezpieczna
strefa, w której każde opublikowane pytanie dotyczące rodzicielstwa jest
na miejscu.
Forum dla mam - dlaczego warto dołączyć do społeczności mam Canpol babies
i wymieniać się poradami
Forum dla mam to miejsce, gdzie możesz porozmawiać z innymi mamami na
tematy związane z macierzyństwem. Rejestrując się na forum dla mam, możesz
uczestniczyć w rozmowach i dyskusjach, zadawać pytania bardziej
doświadczonym mamom i samej radzić bazując na własnej wiedzy. Fora dla mam
to miejsca, gdzie spotykają się również kobiety, które planują ciąże.
Forum dla przyszłych mam, skupia kobiety, które same nie mają
doświadczenia, ale chcą się dowiedzieć jak najwięcej na temat
rodzicielstwa. Dzięki obecności na forum dla przyszłych mam zdobywają
wiadomości z pierwszej ręki od kobiet, które same właśnie zaszły w ciąże
lub urodziły. Na Forum mam Canpol babies możesz wybrać interesująca Cię
kategorię, śledzić konwersację, włączyć się do rozmowy w każdym momencie i
zadawać pytania na ważne dla Ciebie tematy. Spodziewasz się dziecka,
odwiedź kategorię ciąża i poród, karmisz piersią, wyszukaj interesująca
Cię sekcje. Forum mam to miejsce dla rodziców maluchów i starszych dzieci,
którzy szukają rad na temat pielęgnacji, rozwoju i wychowania, chcą
podzielić się sprawdzonymi przepisami lub metodami na wprowadzenie nowości
do menu dziecka, pisząc w zakładce dieta lub po prostu porozmawiać
odwiedzając strefę ploteczki. Rodzicielstwo to temat, który Cię
interesuje? Fora dla mam skupiają osoby o podobnych zainteresowaniach.
Zajrzyj do nas, zdobywaj informację i wymieniaj się poglądami. Na Forum
dla mam możesz dzielić się wiedzą i wygrywać nagrody. Najbardziej aktywne
i pomocne mamy mają szansę na udział w comiesięcznych testach produktów
Canpol babies.