Niedźwiadek FurReal

Myszka nie miałam niedzwiadka ale kurcze on też mi sie podoba mega;)

ale powiem ci ze mam kilka zabawek furreala m.in.jednorożca i pieska go go   i zarówno jednym jak i drugim córka sie bawiła;) ale nie ma sie co nastawiać ze bawiła sie tym ciagle;) u nas u starszej zabawki generalnie wszystkie są mocno zadbane przez co te które zostały będą jak nowe dla młodszej.

Zabawki furreal są wykonane solidnie i maja z e tak powiem funkcje z wyżej półki, póki co zabawki są sprawne i wszystko działa jak należy, warto jednak mieć paragon, gdyż jedna zabawka wraz z upływem gwarancji przestała działać;( 

Hej, ma któraś z Was takiego misia dla swojej pociechy? ♥

Polecacie czy to tylko zabawka na chwilę?

Też nie miałam bo to chyba dość nowa zabawka ale wydaje sie bardzo fajna :) Reaguje na dotyk, gesty oraz dołączone akcesoria; Ponad 100 dźwięków i odgłosów - brzmi przekonująco. Jeśli miałabym wybierać to jestem jak najbardziej za :) takie zabawki pomagają w rozwoju dziecka, wiadomo trzeba się jeszcze pomóc dziecku tym bawić na początku ale naprawde wydaje się spoko :)

moja siostra miał dla córek takie pieski i kotki interaktywne własnie i dziewczyny baardzo je lubiły, długo się nimi bawiły, nie było to tylko tak na chwile na tydzień, bateria też trzymała w mirę długo (można było ją potem wymienic). 

Trochę jest tak ze jak nie wypróbujesz to się nie przekonasz czy dziecku coś przypadnie do gustu i bedzie chciało się tym bawić czy nie. Ale ja bym spróbowała to kupić :) kosztuje też nie mało więc liczyłabym ze wykonanie i możliwości zabawki będa właśnie z "wyższej półki" ;)

Zabawka modna od ponad roku, ale widzę, że sporo staniała bo już kosztuje 300zł z hakiem, ale rok temu było około 600 wzwyż. Jedna babka na insta bardzo polecała, mówiła, że córka długo się z nim bawi, Zasypia, ale wydaje mi się, że nie ma zabawki takiej ,która jest ponadczasowa. Córka jedynie duplo się bawi praktycznie codziennie, a tak każda zabawka jest rzucana w kąt . 

Ten miś jest świetny bo jest praktycznie jak żywy, ale nie oszukujmy się spory wydatek mimo tego, że już jest tańszy o połowę 

My mamy pande z furreal jest mega urocza👌🏻❤️. Czaje się właśnie na Niedźwiadka.

Ja się tez zastanawiam nad kupnem tego misia 

Mazia cena wysoka fakt;) ale to też już nie 600zł ;) ale jeśli ktoś kupuje zabawki tylko od okazji a nie na co dzień ze tak powiem to moze warto w coś takiego zainwestować;)  

chociaż może na olx już sa jakieś używane;) 

My nie mamy mimo że spadła z ceny to dla mnie i tak droga zabawka a pewnie byla by na chwilę 

Wydaje mi się że cena zbyt wygórowana jak za taką zabawkę wolałabym kupić dziecku jednak coś innego za taką cenę :) 

Zabawka wydaje się bardzo fajna. Fakt że cena jest trochę wysoka, ale ma dużo funkcji i jeśli dziecko by się nią faktycznie długo bawiło to wydaje mi się że warto w nią zainwestować.

Od siebie wiem, że zabawki z furreal są naprawdę porządnie wykonane.

Są porządne ale ceny mają z kosmosu czasami można znaleźć tańszy odpowiednik który też ma wiele fajnych funkcji :) 

myśle ze teraz dzieci mają dużo zabawek przez co same juz nie wiedzą czym sie bawić;) 

pamietam jak córce kupowałam zabawki drogie ale tylko na urodziny i Boze narodzenie lub jedną konkretna a druga jakaś tańsza bo u nas wsyztsko na grudzień sie zwala;) to wtedy faktycznie taka zabawka sie bardziej sprawdzała;) nie miała ich za wiele i zabawka faktycznie bardziej sie bawiła nizeli jak miała ich potem wiecej;)

co do funkcji innych zabawek ze tak powiem podróbek;) to też jest jakies rozwiazanie;) zwłaszcza jak zaraz zabawka trafi na półkę lub w koszyk na pluszaki;)

Chociaż  tego też nie przewidzi;) czasami najtańsza zabawka bedzie tą ulubioną i bardziej pozyskiwana przez dziecko nizeli jakaś wypasiona za nie wiadomo jaki finans;)

Mamy misia ♥

Powiem Wam że jak to na początku córka jest zachwycona.. nawet ja spędziłam kilka minut z misiem :D Uroczy jest ;) 

Wykonanie dla mnie jest super. Jest bardzo milutki w dotyku.

Mi też się ten Miś podoba bardzo, może jak córka będzie starsza to jej kupimy takiego, 

Myszka kupiłaś na jakiejś promo? Daj znać czy zabawka będzie pożądana i nie będzie rzucona w kąt? 

Tez chetnie poczytam opinie o nim;) u nas co prawda za malutka na niego ale moze za rok;) 

Misia kupiłam w Media Expert. Na promce.

Powiem Wam ze widziałam na olx i vinted w całkiem spoko cenach.

HASBRO FurReal Niedźwiadek Cubby E4591 Maskotka - niskie ceny i opinie w Media Expert

Misio jest z Nami kilka dni i jest na topie :D Jest przesłodki, córka lubi się z Nim bawić, urządza z Nim pikniki, wozi wózkiem i bawią się w Akuku (miś ma tę funkcję). W zestawie do misia jest buteleczka, wyciągany ze środka miodek i szczotka do czesania.

Miś ma 3 tryby- zabawa, sen i wyłączenie całkowicie. Gdy włączymy sen, miś śpi i lecą milutkie kołysanki. Polecam, choć dla mnie 200 zł w zupełności by wystarczyło za tego misia. Jest dość spory i troszkę ciężki, córa ma 3 latka i niekiedy muszę jej pomóc :)

Myszka dobrze ze piszesz o tej wadze;) w sumie nasz jednorożec też troche waży, tyle ze on stoi ;) a tutaj faktycznie to lepsza ta zabawka dla starszego dzieciaczka;) wiec moze jak moja bedzie w wieku 3 lat bedą własnie po te 200zł;) albo puszczą na rynek coś nowego co zachwyci;) 

lubie takie zabawki z wyzszych półek moze dlatego że w dzieciństwie miałam same podróbki;( ale córka też ich zbyt wiele nie ma,

Myszka ale on przesłodko śpi sobie:) cudny jest:P

Aniska

jak chcesz coś mniejszego to polecam pandę (Pom Pom) FurReal - również posiadamy. Panda również wydaje dźwięki ja je czy pije, podąża za głosem grzechotki oraz chodzi na 4 łapkach :) Jest meeega urocza!! Jak ją pogłaszczesz to wydaje dźwięki radości i zaczyna się poruszać.

Na olx czy vinted już za 60 zł dorwiesz w super stanie :)

Idzemka on jest po prostu The Best :D Skradł wszystkim serce. Ostatnio moja mama się Nim bawiła ;D

Macie fotki Naszego słodziaka :D UWAGA: Grozi zakochaniem się :D