jaką i niedrogą polecacie rozglądam się już od jakiegoś czasu i nie wiem jaką wybrać
My mamy kamerę Xiaomi i nie wyobrażam sobie nic innego. W tej Canpol mi właśnie brakowało kamerki no i to, że musi być stale podłączona gdzies w pobliżu. Przy kamerze mam ten plus, że łączę się przez wifi telefonem i mam podgląd z każdego miejsca, nawet z pracy :)
Wlasnie z tym kablem to jest problem bo jest jednak krotki pisze o canpolu;/ a druga rzecz jak ma sie domek a nie mieszka w bloku ;) to ta kamerka robi robote;)
ja mam z canpola ale ona ma tylko głos , a przydałaby mi się z obrazem jednak,
MałąZołza a jaki macie model?
Ja liczę, że LOVI albo Canpol stworzy coś z kamerką:p
Idziemka Xiaomi Mi Home 360
Idziemka Mi Home 360
Idziemka też mam taką nadzieję ale bardziej pewnie canpol o tym pomyśli :)
Dzięki MałaZołza popatrzę na nią:)
Ostatnio mąż kupił nianie elektroniczna i powiem szczerze że jestem bardzo zadowolona. Teraz mogę sobie spokojnie zejść na dół jak potrzebuje i mam dziecko na podglądzie cały czas
Tez rozważam , zawsze to człowiek wie co się dzieje z dzieckiem
Ja jeżeli zostawię dziecko spiace na górze to w domu musi być cicho żebym słyszała syna. Tak to zawsze używam kamery.
ola jaką kupił ?
W domu albo wiekszym mieszkaniu to takie kamery sie sprawdzaja my many zwykla canpola bez kamery to tez w sumie fajna ale mam male mieszkanie wiec jak steka to odrazu wiem ze sie budzi ;) chwila i jestem przy niej ;) kamerka w sumie sprawdzi sie pewnie i w pizniejszym czasie kiedy maluchy beda juz starsze