Ja.mieszkajac w bloku nie korzystałabym z elektronicznej niani bo jednak byłoby za ścianą. Jednak w domu przydaje się. O aplikacji za to nie słyszałam.
Ciekawi mnie ta aplikacja :)
Ja jakoś nie potrzebowałam niani, chociaż mieszkam w domu, no ale tylko łazienki nie mam na piętrze, więc raczej córka zawsze była w bliskim zasięgu :)
W domu bardzo się przydaje można zerknąć w telefon i widzi się obraz z pokoju dziecka . Jak coś robię to jest wygoda
Ja jeszcze nie korzystam, ale też się przymierzam. Brat w domku jednorodzinnym bardzo sobie chwali, bardzo im to ułatwia.
zawsze jednal lepiej miec to dziecko na oku. niby sie czasami słyszy ale dziecko moze coś narobić bezszelestwie a na takiej kamerce to jest podgląd cały czas.
a jaką nianie polecacie ?
Ja nianię z kamerką mam z lionelo i polecam, ma czujkę ruchu i reaguje na dźwięk, mogę puszczać kołysanki i mówić do dziecka. Natomiast niania typu walkie talkie mam z Philips i też fajna, ma zasięg 300 m.
Jestem tego samego zdania. Ja tez z niania do tej pory. Nawet jak głupi obiad gotuje to muszę widzieć co robi (Nie usiedzi w miejscu ;p)
Ten zasieg w domu to jest zależny od grubości ścian w domu. Moja poprzednia Nie sięgała 40m na podwórku to kupiliśmy Vtech vm5261 i jest ok .
Na początku kiedy robiłam wyprawkę dla synka nie myślałam o kamerce. po porodzie kiedy mały miał 2miesiące zakupiliśmy kamerkę. Wyjeżdżalismy do teściowej. I to był strzał w dziesiątkę. Nie wyobrażam sobie żeby jej nie było . Teraz kiedy dziecko śpi mam je cały czas na oku. Mogę być na innym piętrze w domu i mieć podgląd na niego. Warto
ja szukam i poluję na jakąś promocję, na razie jest nam tak bardzo nie potrzebna, ale wiem że już w lato by się przydała, bo mały by spa a ja z córką bym na podwórko wychodziła i wszystko na oku by było
Szwagierka ma taką do 200zl i jest zadowolona. Kupiona bez promocji na allegro.
jak ma sie wiekszy dom czy mieskzanie to taka kamerka to fajna opcja;)
Ja mieszkam w domu piętrowym i często zostawiam młoda na górze spać a ja schodzę na dół. Wtedy mam ją na kamerce i wszystko widzę dokładnie
Ja miałam na początku nianie bez kamerki ale szybko zdecydowałam się ją zmienić na opcje z kamerą i to jest dużo lepsze rozwiązanie. Niby córka jest w drugim pokoju więc i tak jeśli się obudzi to prędzej czy później ją usłyszę ale jak mam podgląd to widzę czy tylko się wierci i zaraz pójdzie znów spać czy już siedzi i na mnie czeka. Moim zdaniem nie ma co się zastanawiać i lepiej kupić nianie z kamerka :) ją za swoją dałam około 260zl z firmy chicoo i super się sprawdza
Ja nie mam, ale rozważam opcję zakupu ale właśnie z kamerką, bo jednak jest podgląd na dziecko i jego ruchy.
Gdybym miała dom to bym rozważała zakup takiej niani :) Ale w mieszkaniu nie myślałam nigdy o tym :)
Dokładnie ja w mieszkaniu doszłam do tego ze raczej średnio się przyda . W domu napewno bym kupiła
Ja mam niania i szczerze bardzo polecam. Nawet w mieszkaniu. Chcesz obejrzeć film albo coś ugotować a dziecko śpi w innym pokoju. Cały czas mam się go na oku. Super sprawa
Popieram w mieszkaniu o dziwo tez jest przydatna ;) mieliśmy przy pierwszym i teraz przy drugim tez zamierzam kupić ;) puszczam sobie film z mężem , czy idę się kapać i biorę nianie ze sobą, nie muszę się ciagle stresować , czy dziecko płacze , czy mi się wydaje ;)