Witam, nie znalazłam wątku, a zależy mi, bo za nieodległy czas przeprowadzamy się do domu i będę potrzebować niani elektronicznej (nawet już by mi się przydała, bo mój 8-miesięczniak wyłazi już sam z bujaka np) i wlazłam na allegro, ale tam jest jakaś kosmiczna rozpiętość cenowa i proszę, poradźcie, na co mam zwracać uwagę, a najlepiej konkretnie, jakiej marki nianie są ok
ja mam baby ono i jest ok bo ma 450 m zasięgu i jest do 100 zł. Posiadam i jest super ale jak masz większy budżet to polecam takie z kamerką co byś mogła patrzeć co wyczynia Twój brzdąc gdy nie ma Cię w pobliżu. Zależy od dziecka ale ja mam czasem tak, że dziecko już dawno nie śpi ale nie wydaje żadnych dźwięków więc niania nie reaguje a na takiej kamerce byłoby widać
AnnaWianna, dziękuję bardzo, a wpisywałam w wyszukiwarce i nie znalazło mi Wielkie dzięki
o maatko,. niania z kamerką, ossstro, dzięki za polecenie tej baby Ono, właśnie rzuciła mi się w oczy na allegro
ja mam fisher price, zakupiłam używaną na Olx i sprawdza się bardzo dobrze, nawet na duże odległości
Ja mam dostać w prezencie z aventu. We wtorek mój prezent przybędzie wiec dam znać czy warto.
Polecam nianie elektroniczna wraz z monitorem oddechu Angelcare my mamy i jestesmy bardzo zadowoleni!!!