Ja jedyne co teraz oglądam to „Na sygnale” krótkie odcinki, więc można obejrzeć cały ![]()
![]()
Ja ostatnio oglądałam lekarze na start , ale wkurzyłam się, że nie ma drugiego sezonu ;(
i oglądam coś podobnego do krew z krwi jak ktos lubi tekie seriale to polecam queen of the south
Jak znajdę chwilę muszę zobaczyć , lubię takie seriale
Też lubię oglądać ![]()
Wysokie fale
White lines
Ty
Cassandra
Dosyć wciągające ![]()
Ja się teraz wkręciłam w „ pani sprzątającą „ na max jest dostępny
Muszę zobaczyć
A któraś z was ma kilka platform i któraś poleca bardziej? Netflix już mi chyba trochę zbrzydł, co tam wejdę, to nic nie mogę sobie znaleźć ![]()
Ja korzystam z Disney , Player i Netflixa zawsze coś ciekawego znajdę . Dzielimy te konta z rodziną więc zawsze można się podzielić kosztami
Dokładnie ![]()
Ja początkowo miałam Netflix ze znajomymi, ale teraz nie da się oglądać w kilku lokalizacjach. W sensie co jakiś czas przychodzi, żeby potwierdzić gospodarstwo domowe etc
Tak to u nas też to wyskakuje na netflixie, ale tak że co dwa /trzy miesiące i jest spokój . Ale Disney i Player nie ma takich problemów
Teraz jeszcze dokupiliśmy Max więc zobaczę czy coś tam jest ciekawego
To bym chciała obejrzeć, ale nie mogę tego nigdzie znaleść
Ja korzystam z Disney , netflix , max , canal+ i prime
Narazie zrezygnowałam ze sky show time ale widziałam że langer ma się pojawić 22 maja więc pewnie tam wrócę ![]()
Najwięcej oglądam na max maz z koleji woli netflix i canal plus wiec raczej kto co lubi
Ja właśnie też kiedyś oglądałam max, później zrezygnowaliśmy, bo był czas że mało byliśmy w domu i w sumie tv stało nieużywane. Ale chyba wrócę do max, skyshowtime mam w pakiecie do abonamentu ![]()
![]()
My korzystamy z Playera , Disney , Netflix max , canal + ![]()
Ooo sporo ![]()
Niby sporo ale jak przychodzi wolna chwila to chce mi się spać zanim coś znajdę do obejrzenia ![]()