Netflix-filmy

Ja dodaje do swojej listy, a i tak później nie oglądam tych z listy tylko inne, bo zapominam o istnieniu tej listy :rofl:

1 polubienie

Noooo zazwyczaj tak to jest nie tylko u ciebie

a gdzie to można obejrzeć ?

Na prime video :slight_smile: był darmowy miesiąc próbny … może dalej jest? :smiley:

Chyba jeszcze jest

No więc warto :smiley:

Chyba większość ma ten sam problem, że niby wybór ogromny, ale żeby coś znaleźć ciekawego to trzeba poświęcić sporo czasu. My z mężem wybieramy najczęściej thrillery - lubimy polskie produkcje, ale powiem szczerze, że oglądając każdy kolejny mam jakieś dejavu, bo w produkcjach netfliksa pojawiają się stale ci sami aktorzy … Jak wątek jest podobny to chwilami już sami nie wiemy, czy my już tego nie oglądaliśmy?

Polecam juz mnie nie oszukasz, The Stranger, gdzies pomiedzy :wink:

My w sumie też zawsze jak szukamy jakiegoś filmu to dłużej zajmuje nam samo wybranie go niż obejrzenie :sweat_smile:
Ostatnio oglądaliśmy polskie komedie- Teściowie, Teściowie 2 i Zgon przed weselem.
A sama to bardzo lubię seriale- mnie bardzo wciągnęły: Bridgertonowie, Virgin River i Emily w Paryżu.

Nam tak samo :slight_smile:

Oj to prawda czasami im więcej filmów tym trudniej coś wybrać :see_no_evil::grin:

ja teraz czekam na squid game :see_no_evil:

Tak, najgorsze uczucie to chcieć coś obejrzeć i nie móc znaleźć :rofl:

dokładnie :rofl: ja teraz oglądam zakłamanie w wolnym czasie, ale to na Disney i polecam

Nowy sezon you :slight_smile:

na netflixie ?

Mnie jakoś drugi sezon niespecjalnie porwał. Trochę więcej oczekiwałam, ciekawe jak z następną częścią będzie

Tak netflix . No ten ostatni sezon tez jakos dupy nie urywa xD

2 polubienia

Jestem do tyłu z serialami. Ostatnie lata nic nie oglądałam przez pracę i dom. Teraz mam więcej czasu wolnego więc nadrabiam. Ogladam The last of us.

Ostatnio to ja też do tyłu jestem z filmami, serialami.