Negatywne testy owulacyjne powielony wątek

Dziewczyny, czy miałyście taką sytuację, że testy owulacyjne zaczęły się stopniowo przyciemniać, potem doszły do pewnego poziomu i „stanęły” – kreska była widoczna, ale nigdy nie zrównała się z kontrolną? U mnie objawy owulacji (śluz jak białko jaja, ból jajnika) już były, a test nigdy nie był w 100% pozytywny. Jak wyglądały u Was testy po owulacji – druga kreska znikała całkiem czy jeszcze jakiś czas była widoczna?

Cykle ok 34 dniowe. Ostatnia miesiączka 23-27.11

Owulacja według aplikacji 10.12

Byłam u lekarza wszystko okej, a już nie wiem co myśleć o tych testach i chciałabym poczytać czy któraś z was tak miała

W poprzednim cyklu też żaden test nie był w 100% pozytywnych, ale progesteron 7dpo wskazywał na to, że owulacja była. Tylko że te testy ostatnio były coraz bledsze, a w tym cyklu kreska jest cały czas i nie taka blada

1 polubienie

Julio, co znaczy ze bylas u lekarza i wszystko ok ?
Jakie badania mialas zrobione ?
Co lekarz mowil o Twojej owulacji ?

Zakladasz juz 4 watek na temat testow owulacyjnych. Czy moglabys odpisywac pod poprzednimi swoimi watkami ? Dziewczyny pytały co u Ciebie, ale cisza a tu nagle nowy watek o kolejnych testach.

3 polubienia

Dokładnie poza tym już nie raz pisalysmy że my nie jesteśmy lekarzami. To lekarz wie lepiej od nas

1 polubienie

No właśnie, lepiej by było gdybyś po prostu w jednym wątku pisała aktualizacje, bo trochę się bałagan zrobił.

Masz już sporo powielonych wątków , wystarczy odświeżyć stary i nawet poprzednim razem jak pisałaś to Ci o tym pisaliśmy :slight_smile:

Tez bym wolala zeby kontynuacja byla pod jednym watkiem. Czy jest jakis powod dodawania nowych watkow @Julia20 ?

testy owulacyjne najlepiej robić o 10-12 AM maxymalnie do 19 czyli 7PM
robić 2razy dziennie by nie przegapić wyrzutu hormonu :blush:
niektóre testy są na 1 poranny mocz

Czy waszym zdaniem aplikacja prawidlowo wyznaczyła pik ? Wydaje mi się, że ten ostatni test jest najciemniejszy, pytam bo nie wiem kiedy testować

1 polubienie

ostatni ma najciemniejsze kreski i jak udało się zajść w ciążę?