ja mam osobno nawilżacz i oczyszczacz z philipsa
tez mam oszczyszcza powietrza z philipsa ale jakoś nie widze zeby przynosił takie porzadane efekty, zobaczymy jak dziecko się urodziło i przy pełnym sezonie grzewczym
Polecam nawilżacz
My używamy nawilżacza powietrza Philips i sobie chwalimy. Natomiast oczyszczacza nie mamy i nigdy nie używaliśmy.
Ja używam nawilżacza powietrza eldom i jestem bardzo zadowolona. Oczyszczacza nie używałam do tej pory.
Mamy to i to. ogólnie duzo lepsze powietrze jest po oczyszczaczu, jak jest dobrze już oczyszczone powietrze to ma się wrażenie, ze stoi się w lesie po deszczu - dla mnie to bardzo mile doznanie.
Wolałabym oczyszczacz :)
Chociaż jak byłam mała to miałam wieszany na grzejniku nawilżacz ze względu na moją alergię i dużo pomógł.
Ja miałam nawilżacz powietrza i jakoś nie widziałam żadnej różnicy. Chcialabym mieć oczyszczacz powietrza ale teraz jak mieszkamy na wsi to chyba nie ma aż takiej dużej potrzeby
Ila na wsi nie na wsi przecież tym bardziej wkollo różne piece a ludzie wszystkim pala. Ja bardzo chwale oczyszczacz przede wszystkim jak mało kurzu jest na meblach
Oj na wsi czasem też potrafi być nasyfione w powietrzu :/
Chyba bym wybrała oczyszczacz powietrza gdybym miała wybór. Nawilżyć powietrze można szybko i praktycznie za darmo dając mokry Ręcznik na grzejnik
U nas nie przeszłoby nic co można zawiesić na grzejnik bo piec zaczyna grzać kiedy spadnie temp w domu i ciężko wyczuć kiedy to nastąpi i na jak długo ;)
Podczas stosowania nawilżacza dziecko lepiej śpi i oddycha ;)
Jakbym miała zdecydować się na oczyszczacz to nie zrezygnowałabym z nawilżacza jednak ;)
Ja używam oczyszczacza z nawilżaczem sharpha i jestem bardzo zadowolona.
Ja się zastanawiam nad zakupem tego nawiżaczo oczyszczacza i jakoś nie mogę się zdecydować. Macie jakieś konkretne modele?
Ja mam osobno oczyszczacz z Philips i nawilżacz jakoś z Allegro mąż kupił
Mama Julka teraz widzę ile kurzu mamy i masz rację że mógłby nam się przydać.
ja cały czas poluję na oczyszczacz i nie mogę się zdecydować
ja czasmai tezjak na cos poluje to zastanawiam sie tak długo aż... rezygnuje z zakupu;D
Przez oczyszczacz w pokoju będzie mniej alergenów czy też brzydkich zapachów, nawilżacz zminimalizuje suchość górnych dróg oddechowych i podobno też lepiej się śpi choć lekarz mówił że nie można z tym przesadzić. Do tego nawilżacz można zrobić samemu stawiając wodę na/pod grzejnikiem z olejkiem wtedy ładnie pachnie i rzeczywiście lepiej się oddycha a oczyszczacz to już droższa sprawa. Jest jeszcze jonizacja powietrza która zwalcza bakterie i wirusy.
My mamy oczyszczacz sharp i on ma w sobie też nawilżacz ale mamy tak małą wilgotność powietrza, że do sypialni kupiliśmy jeszcze dodatkowy nawilżacz Philipsa. Jest taka słaba jakość powietrza, że chyba będzie trzeba kupić drugi oczyszczacz żeby w nocy był i w naszej sypialni i u dziecka
Oliwierja a jak badacie tą wiglotność? Macie ten higrometr?