Hej, robię ręcznie ozdoby świąteczne i chciałabym je trochę urozmaicić naklejkami. Macie jakieś pomysły albo sprawdzone sklepy, gdzie znajdę coś tematycznego?
Kupiłam naklejki na szyby w rossmanie . Duzi takich gadżetów w action pepco itp :)
Hej,
To na pewno Pepco, action, tedi, shine 😉
Widziałam takie w action, pepco jest spory wybór:)
Action i Tedi. Mają tam pełno takich drobiazgów za grosze. Też lubimy z moją starszą córką DIY i często własnie tam się zaopatrujemy;).
My zawsze znajdujemy coś w Action, albo zamawiam na Temu
Polecam sprawdzić ofertę na https://papielove.pl/. Mają tam mnóstwo tematycznych wzorów – od klasycznych gwiazdek i choinek, po bardziej nietypowe, jak zimowe krajobrazy czy vintage kartki świąteczne. Sama użyłam ich naklejek na moich własnoręcznie robionych kartkach dla rodziny i wyglądały naprawdę pięknie. Są łatwe do przyklejenia i świetnie trzymają się różnych powierzchni, więc spokojnie możesz ich użyć np. do dekoracji świec, pudełek na prezenty albo nawet słoików z domowymi przetworami.
Action, Pepco, kik, Tedi, jeśli jest to jakiś lokalny sklepik na zasadzie „wszystko po 5 zlotych” wydaje mi się że duży wybór będzie też na Allegro lub i temu
Action, Pepco, kik, Sinsay l. Ja wcześniej zamówiłam na temu za grosze
Byłam w tedi i jest tego mnóstwo, polecam 🙂
Ja bym od razu wybrała się do Action, tam są fajne dodatki i inspiracje :)
Apropo ozdób świątecznych polecam malowanie na oknie z dzieckiem , łatwo szybko i nie ma tyle brudu co ze sztucznym śniegiem ;)
MamaKinga, nie no zrobiłaś arcydzieło! pieknie to wygląda, chętnie bym się popatrzyła w Twoje okna :D
Mama Kinga, pomysł super! A czego używałaś do malowania? Jakiś marker czy farby?
Pisak kredowy taki do wypisywania tablic , parę złoty kosztuje a najważniejsze to nie rozmazuje się jak małe paluszki się tym zainteresują 😅
Jak większość stacjonarnie polecam Action lub pepco. Kilka dni temu robiłam też zakupy na Temu i tam jest ogromny wybór naklejek i dekoracji do DIY ale kwestia tego czy zdąży Ci to przyjść odpowiednio wcześnie przed świętami... Mi pokazało że od 5 do 11 może potrwać dostawa.
Mi ostatnio w Biedronce udało się kupić żelowe naklejki na okna. Córka zachwycona :-)