Hej dziewczyny . Dzis beta spadła do 0. Krwawienie ustało , jedynie co zostało to lekkie bóle w podbrzuszu i plecach :( i taka moja historia :( całuje , do usłyszenia .
Trzymaj się kochana !
Wiecie moze jak teraz liczyć aby ustalić owulacje. ? wszystko sie teraz troche przesunęło i juz sie pogubiłam . Krwawienie ustąpiło przed 3 dniami . Czy przy takim wczesnym poronieniu należy odczekać ze staraniem czy kontrolowac owulacje i od razu próbować ? Pozdrawiam.
O ciąże możesz starać się od razu w pierwszym cyklu. Jeżeli jest większa ciąża i po zabiegu to są wytyczne by odczekać conajmniej 3 cykle a tu nie ma przeciwskazan. Wiadomo że ciężko będziesz miała określił owulacje może spróbuj testy owulacyjne bądź obserwuj się śluz itp. Też niewykluczone że taki pierwszy cykl może być bezowulacyjny
Strasznie mi przykro :( trzymaj się i powodzenia!
Zrobiłam
dzis nawet test owulacyjny bo mialam takie odczucia jak na owulacje i jest druga słaba kreska , ale czy to możliwe po 3 dniach po ustaniu krwawienia? Krwawienie było około 5 dni po spóźnionej miesiączce i trwało 5 dni wiec myśle ze to było krwawienie poronne bo beta spadła do zera .
trzymaj się!!!!
Może skonsultuj to z ginekologiem
Niestety często są takie przypadki ale na pewno niedługo uda Ci się zajść w kolejna ciąże i wszystko będzie dobrze. Daj znać czy to rzeczywiście była ciąża pozamaciczna
ja tez bym skonsultowała to z gin bo wiesz skoro nie jesteś do końca pewna to zawsze dobrze jak lekarz to weryfikuje
Ja bym poszła do ginekologa i zapytała co masz dalej robić i może jakie leki stosować aby organizm wrócił do prawidłowego funkcjonowania
Zdecydowanie konsultacja u gina
Ja ciążę pozamaciczna miałam usuwana w szpitalu. Nie czekałam na krwawienie
Hej dziewczyny , badanie usg w porządku , powtórzyłam dzis betę zeby sie upewnić czy na pewno jest 0 i bede próbować dalej 🙏 chciałabym żaby w koncu
Trzymam kciuki. Ściskam i tulam Cię mocno. daj znać, jaki wynik
Również trzymam kciuki :*
Koniecznie zajrzyj do nas i napisz jak się uda zajść