malgos my kaszki też kupujemy i mały bardzo je lubi.
Mój na razie pije z piersi i od czasu do czasu Bebiko. Na razie raczej nie będziemy zmieniać chyba, że mu się jego smak znudzi.
Jak lubi, to nie ma co zmieniać. A firma naprawdę dobra, zaczęło się u nas od kosmetyków, bylam z nich zadowolona, wiec teraz oprócz kosmetyków, mleczka i kaszki używamy tez pampersów i herbatek babydream. Ale w tej chwili juz schodzę z tematu ![]()
Nam akurat ich pampersy nie pasują.
U mnie bratowa I kuzynka chwala te pampersy z babydream, a ja do 3mc uzywalam z pampersa a teraz z easy I sa super:-] a mleczko synek pil bebiko a od kad ma podejzana alergie to na recepte bebilon Pepto dha
Mój nadal pije mleko z piersi. Jak wiadomo takie mleczko jest najlepsze.
No najlepsze, niestety nie kazdy ma pokarm tyle ile by chcial , ja chcialam chociasz do 6mc ale niestety miałam tylko 4mc .
Ewcia ja córki w ogóle nie karmiłam. Po porodzie okazało się, że nie miała odruchu ssania. Nauka ssania trwała tydzień, nikt w szpitalu nie powiedział mi, że powinnam odciągać pokarm i niestety okazało się że zaniknął.
A synka karmię już 17 miesięcy i chcę jeszcze dłużej.
Maleriva na aptekagemini.pl Enfamil jestw stalej cenie 44,99 za 800g:)
Beatka to faktycznie szkoda że Ci nikt nie powiedział o odciaganiu, ale tak to jest nie wiele się wie przy pierwszej ciąży, a to już bardzo długo karmisz podziwiam, bo karmienie piersią tyle czasu jest wyzwaniem
pilnować co jeść itd
Ewcia to było 18 lat temu. Wtedy nawet nie było takich laktatorów jak teraz, a personel był dużo gorszy.
Aha oj to faktycznie dawno, no dawniej to rękami się odciagalo.
Były wtedy takie zwykłe szklane laktatory, ale odciąganie strasznie bolało.
Te babki w szpitalu mogły mi powiedzieć, że mam chociaż czymś takim odciągać lub ręcznie no ale nie powiedziały i córka nie była karmiona.
Beatka teraz za to odbijasz sobie z nawiazka to karmienie;) Corcia Twoja pewnie tez ladnie wyrosla mimo ze nie byla karmiona piersia?![]()
Dokladnie, wiadomo zw mleko matki jest najlepsze, ale te mm tez nie sa jakies najgorsze I duzo dzieci pije mm i sa zdrowe silne:-]
Może i teraz sobie odbiję, ale jednak karmię tylko 1 dziecko. I córce już nie dam tego najlepszego pokarmu.
A nie wiem czy duża wyrosła bo ma tylko 1,5 m.
A Ty jestes wysoka? Pewnie taka jej uroda, nie sadze zeby przez to ze pila mm byla nizsza:)
Ja mam 164 cm. Czyli też nie za dużo, ale więcej od córki. Ale na pewno jej wzrost nie jest związany z tym, że piła mm.
E no co ty Beatko na pewno nie przez mm, a to ile córka ma lat? Mój brat jest niski jak u nas wszyscy po rodzicach ma 168cm a był karmiony piersią 8mc, wiec to bez różnicy, może corcia jest mloda i jeszcze urośnie.
Ewcia ma 18 lat i juz raczej nie urośnie.
aha, no ale małe jest piekne:-P ja też jestem malutka bo mam 155cm czasem mi to przeszkadza ,zwłaszcza jak uważają mnie za jakos malolate z dzieckiem, no ale to na pewno nie od mleczka,