Nagrody

mam pytanko co trzeba zrobic aby cos wygrac i jak bede wiedziala czy cos wygralam

Aby wygrać nagrodę trzeba pomagać ( odpowiadać , doradzać innym mamą na forum ) najbardziej pomocne i aktywne uczestniczki forum otrzymują nagrodę , która jest przeznaczona na dany miesiąc .
Po lewej stronie wchodzisz w zakładkę konkursy i tam na początku każdego miesiąca wskakuję nowy wątek z wynikami …lista osób , które otrzymały nagrody . Osoby nagrodzone i wyróżnione wybiera Redakcja Lovi :slight_smile:
Dodatkowo Redakcja przysyła informację o wygranej na twojego e-maila jeśli ci się uda to Cię poinformują o wygranej :slight_smile:

Żeby wygrać trzeba grać, my z Filipkiem będziemy próbować

Lubie takie powiedzonko "żeby wygrać trzeba grać. Na fb biorę udział w konkursach stałe i więcej że na około 50 konkursów wygrałam 6 razy :slight_smile:

Mama_Arka_Martynki - jak wygrałas az w 6 to naprawde niezły wynik, ja odkąd jestem na l4 to też zaczełam grac, ale do tych facebookowych jakos nie mam szczęścia :frowning: ale tez zgadzam sie, ze trzeba grać, a nie narzekac, że sie nie wygrywa :slight_smile:

dokładnie tak żeby wygrać trzeba grać czasami szczęście się do nas uśmiechnie :):):slight_smile:

Mama a jak znajdujesz te konkursy eh ja grałam w tylu i nic nie wygrałam na tych z fb :frowning:

Sama nie wiem jak to się zaczęło. Chyba miałam jakiś konkurs w proponowanych postach, i jak grałam to kolejne się proponowały. Polubiłam strony, których admini właśnie zajmują się wynajdowaniem sponsorów i konkursami
Zaraz Wam podeślę

Rodzianie testowanie
Lawendowe inspiracje
Mama małego księcia
Moje czary mary

Jak siedziałam z moim synkiem na macierzyńskim też się wciągnęłam w konkursy, grałam dużo, wygrywałam też nie mało. Ale wydaje mi się, że kiedyś było łatwiej coś wygrać, teraz konkurencja nie śpi i wynajdują takie sposoby na wygrywanie, na które ja najzwyczajniej w świecie nie mam czasu, a czasami i graficznych umiejętności.

jak są kreatywne konkursy to raczej nie biorę udziału, chociaż ostatnio zmieniłam zdanie, bo dwa razy mój opis dał mi wygrać, przyniósł mi szczęście. dwa razy wygrałam u blogerek, ostatnio właśnie zestaw rabbit lovi z torbą, taki zestaw jak w quizie, podobnie jak Aisa, obie czekamy na przesyłkę

Mam ja czasami wygrywałamw kreatywnych konkursach ale pisałam wówczas tak pd serca szczerze bez upiększeń i się udawało aż w szoku byłam;) warto grać, czasami widzę fajny konkurs i nagrody ale jak wiem że nic ciekawego nie pokaże bo brak skupienia to nie biorę udziału bo nie chcę tak na siłę brać udziału .

Ja właśnie czekam na książeczkę wygraną na fb :slight_smile: lubię konkursy i wygrywać cos dla dzieci. Ale są konkursy, które odpuszczam np. firma ogrody smaków ( chyba taka nazwa) ma konkurs, w którym trzeba zrobić jesienne zdjęcie ich soku i można wygrać … 4 butelki soków, no ale jedną trzeba kupic do zdjęcia. A że nie bardzo zdjęcia umiem robić to nie gram.

Nie wierzyłam, że można coś wygrać . Do momentu wygranej ? 

Ja regularnie biorę udział w różnego rodzaju konkursach ale niestety jeszcze nie udało mi się zdobyć nagrody :) może coś źle robię może to brak szczęścia ciężko mi napisać :) Jednakże nie poddaje się wierzę że nasza praca będzie doceniona w pewnym momencie :) 

Też brałam udział w wielu konkursach i marnym skutkiem. Teraz dostaliśmy nagrodę z lovi.. Pierwsza nagroda :))

W zakładzce konkursy są wyniki, jesteśmy oznaczone swoim loginem do serwisu :))

Ooo dobrze wiedzieć jak to dziala

Mi się w konkursach żadnych nie udaje niestety. Do testów się dostaje tutaj także jestem szczęśliwa z tego powodu :) 

A ktoś mi powie jak tutaj się zgłosić do testów?

Paula musisz być aktywna na forum. Dodawać pomocne porady dla innych mam ;)