Ja spróbuję założyć nowe konto i może wtedy u mnie to przejdzie
z limango dostałam taką słodką zabawkę i dwie pieluszki za rejestrację bardzo miłe uczucie, otwierać taki prezencik
oo ale super, ja niestety nic nie dostałam
Od philips dostalismy do testowania najnowszh laktator, mega przydatny sie okazal w pierwszych 3 tygodniach malucha
…
Zarejstrowalam sie ale nie dostalam
Wygralismy w konkursie bobovita
I z rossmana tez dostalasmy e-maila ze do mojego konta przypisalj kupon na odbior pampersow i faktycznie.za 1 grosz otrzhmalam przy kasie - na polkach ich nie ma…
Oo ale świetny zestaw, na jakiej stronie ?
Na stronie niebieskie pudelko i Avent trzeba bylo odpowiedziec na 2 pytania i wybierali 15 mam w polsce do testowania
Gratulacje
Ooo woow ,ale mam juz laktatory z lovi wiec nie bede brała udziałów
Wooow jak to zrobikas :)?
Jak odebrac pampersy, po urodzeniu przyjdzie mi tez mail czy jak ? Czy przed narodzinami?
Wow! Super! Gratulacje! Też się rejestrowałam, ale mi niestety się nie udało
Przed chyba od 37 tygodnia. Ja maila nie miałam i dali mi po zeskanowaniu karty rossnee ale musisz tam dodaj drugie dziecko do konta. Inne dziewczyny znowu mówią że musi być mail więc nie wiem jak to jest. Zapytaj w drogerii najlepiej
Ja pytałam wczoraj w drogerii i pani mi powiedziała że musi być e-mail. Zarejestrowałam się że jestem w ciąży i nie mam żadnej wiadomości jeszcze.
No właśnie nie wiem o co z tym chodzi bo ja pisałam do Rossmana maila i mi.odpisali że to jest przypisane do mojego konta i nie muszę mieć maila ze mogę odebrać. Więc to dziwne dla mnie
A mi pani powiedziała że bez maila mi nie może wydać, więc nic z tego już nie rozumiem. W każdym Rossmannie mówią coś innego
A chyba do konca nikt z pracowników nie zna regulaminu działania tej promki
Kargaw miałam identyczna sytuację. W mailu wspomnieli ,że wysyłali już mi kod ale zrobią to ponownie. Przejrzalam całą pocztę, nie miałam nic, żadnej wiadomości od nich wcześniej. Nawet nie odebrałam pampersów, chyba zwątpiłam czekając na ten niby kod od nich
Gratuluję;) dostaliśmy również z Limango. Pst! Uważaj na wyparzanie krokodyla. U nas po każdorazowym wyparzaniu w sterylizatorze drewienko się rozkleilo:)