Dobrze wiedzieć o tych fałszywych kurierach.
Mi naczęsciej udaje się wygrać cos na prywatnych blogach.
Cześć kobietki
Dziewczyny dostałam dzisiaj kupony rabatowe na zakupy w zalando 15 % i 20 % czy ktoś chce skorzystać? Może chcecie komuś zrobić niespodziankę mam ich na tyle dużo ze wszystkich nie rozdam .
Dziękuję Agatko, dla mnie i tak tam jest za drogo :((( przeglądałam stronkę, rzeczy mają bardzo fajne, ładne,ale drogie niestety:(( mam Twojego maila więc odezwę się jak coś
a te kupony są na wszystkie rzeczy,na promocje również?
Co do oszukanych maili - do mnie przychodzą również takie z"poczty polskiej". Miejcie się więc dziewczyny na baczności i nie otwierajcie takich maili, a tym badziej załączników, jeśli nie oczekujecie na żadną przesyłkę.
Tak na wszystkie produkty
Ceny rzeczywiście porażające a tak reklamują to zalando…
Ja kiedyś weszłam na to zalando i faktycznie ceny sa kosmiczne. Ja akurat przeglądałam wtedy oferty z sukienkami i byłam w lekkim szoku, bo ceny wszystkie z wyższej półki, a ja wtedy szukałam czegos fajnego i ogólnie tańszego.
Ja dlatego wolę szukać po promocjach w galeriach. Zawsze jakiś fajny ciuszek się trafi za o wiele mniejsze pieniądze niż początkowo.
A ktoś z Was może wygrał w konkursie z bakusi? Jest teraz taki konkurs na superbakusie.pl
trzeba kupić bakusia, zjeść go i w środku jest kod który się wpisuje na stronie www którą podałam i można wygrać zegarek taki dla dziecka albo konsole i ja 3 czerwca dostałam smsa, ze wygrałam nagrodę pocieszenie i nie wiem czy tobędzie zegarek czy może cośinnego, ale napisali w smsie, ze będa dzwonić i do tej pory nikt nie dzwonił… Miałam 3 połączenia z nr zastrzeżonego, ale podejrzewam, ze kto ktoś inny, bo dzwonił, też z niedzielę…ale nikt się nie odzywał…
I teraz nie wiem czy coś dostane z tego bakusie czy nie?może ktoś wygrał???:-))))
A bakusie to kupuje i tak synkowi więc jak już kupuje od czasu do czasu do zawsze można zagrać:-)
Trzeba zachować opakowanie z kodem i paragon
ja tak w tamtym roku wygrałam serduszko z kryształków Swarovskiego. Kupiłam kawę cappuccino i wpisałam ten kod co znajdował się w srodku, ale niestety pokazała mi się informacja, ze nie jest to kod, który wygrywa, ale po jakiś dwóch miesiącach dostałam wiadomość, ze losowali z kodów, które nie były tymi szczęśliwymi i mnie wylosowali. Dostałam łańcuszek srebrny i serduszko. czasami na nagrodę trzeba czekać nawet do dwóch miesięcy. Jak wygrałaś to pewnie jeszcze będą się kontaktować.
O pięknie gratuluje, Agrafka, fajna nagroda:-)))) czasami warto poczekać i powalczyć.
A ja też niedawno odkryłam te bakusie, tyle czasu je kupuje i dopiero zobaczyłam na opakowaniu,ze jest takiś konkurs czytałam w regulaminie że:
6.1 Każdy Laureat nagrody głównej oraz nagrody pocieszenia zostanie powiadomiony o wygranej telefonicznie poprzez połączenie z numerem telefonu, który został podany przy zgłoszeniu za pośrednictwem strony www.superbakusie.pl, w ciągu 5 dni roboczych następujących po dniu, w którym odbyło się losowanie.
Smsa o wygranej dostałam 3 czerwca i też tego dnia dzwonił nr zastrzeżony, nie słyszałam, bo często wyciszam telefon jak dziecko śpi, na zastrzeżony nie mogłam oddzwonić, potem dzwonił z zastrzeżonego w niedziele…(dziwne, raczej nie z bakusia?) a potem w poniedziałek 8-go czerwca, odebrałam i nikt sie nie odzywał… i teraz nie wiem czy to było z bakusia, bo w regulaminie jest,że będą dzwonić 3 razy…
A nie ma do nich żadnego kontaktu, ani mailowego ani telefonicznego.
Manndarynka - zerknęłam na stronkę tego konkursu - w regulaminie jest napisane, że organizatorem konkursu jest firma AFEKT Sp. z o.o., z siedzibą w Poznaniu (60-521), przy ul. Słowackiego 57 - więc ja bym się skontaktowała z nimi i zapytała czy mogą pomóc. Skoro są organizatorem powinni znaleźć dla Ciebie jakieś rozwiązanie. Wg danych z internetu to są ich namiary - tel. +48 61 22 55 220, mail: afekt@afekt.pl , Mam nadzieję, że to pomoże i uda się wyjaśnić kwestię nagrody
Ale super nagrody dziewczyny! Ja to ostatnio na nic załapać się nie mogę
mi dziś przyszła nagroda lovi piękne są te kubeczki miętowe !!
Super Doris dzięki :-)))))) a ja też wczoraj weszłam sobie na stronę bakusia, nie tą z konkursem, tylko taką ogólną i też napisałam maila :-)ale tak czy inaczej na pewno nie zaszkodzi napisać jeszcze do organizatora :-)))))
Dziewczyny a ja dzisiaj dostałam nawet dwie paczki :-)))))))))))))))))))))))))) Z Lovi i z Dove tą koszulkę:-))))) ale super.
Zarówno kubki jak i smoczki są po prostu śliczne :-))) ja ich nigdy na żywo nie widziałam, ale na żywo wyglądają jeszcze piękniej niż na zdjęciu :-))) mój synek jak zobaczył kubek to od razu wyrwał :-))))
A smoczki to zaraz wyparzę i zapakuję w torbę do szpitala :-)))))
Ja w tym tygodniu wygrałam tylko 50% zniżki na zakupy ubranek.
ja jeszcze koszulki nie dostałam przez co dostałaś ? Przez poczte czy kuriera?
Przez kuriera, ale nie pamiętam z jakiej firmy, raczej nie DHL, boich kojarzę. A w ogóle z tą koszulką to troche śmiesznie wyszło Najpierw był kurier właśnie z Dhl-a z kubeczkami i smoczkami z Lovi a potem za ok godzinę dzwoni domofon, odbieram, ale nikt sie nie odzywa, no to nie otworzyłam, pomyślałam, że pewnie ktoś chce wejść,albo dzieci się bawią. Za chwilę dzwonek do drzwi, otwieram a tu kurier z pretensjami, ze mu nie otworzyłam - ja mu mówię, że nic nie słyszałam (muszę sprawdzić czy się przypadkiem nie popsuł domofon), ale pytam się kuriera czy Pan na pewno do mnie, bo na nic nie czekam
i się okazało, ze to ta koszulka :))) ja w ogóle o nich zapomniałam:-) więc fajna niespodzianka.
Koszulka fajna, cienki materiał, ale na lato dobre
U mnie pod domem był DPD. Hmmm… wczoraj. Ale nic nie zostawił ani nawet nie dzwonił… A widziałam jak autem przejeżdzałam…
Kubeczki są śliczne a smoczki też od razu wyparzam i biorę do szpitala:)
Co do konkursów kiedyś wzięłam udział w konkursie na fb z fisher price trzeba było sobie przyznać nagrodę i powiedzieć dlaczego akurat ta ja wybrałam Nagroda Kilkugodzinnego Snu
Dla mam, którym udało się odkryć na nowo długi i niczym nieprzerwany sen!
Wygrałam album który będzie stworzony przez rysownika z naszych zdjęć , ciesze się bo to moja pierwsza wygrana w konkursie i to jeszcze na fb
O to super Agatka ja już nie biorę udziału z konkursami na fb, jakoś się troche zraziłam, brałam sporo, ale nigdy nic nie wygrałam i stwierdziłam, ze są troche ustawione i większość jest organizowanych po to aby zdobyć polubień.
Roxi na pewno dostaniesz koszulkę, może to zalezy od tego kiedy się zgłosiłaś do konkursu :-)pewnie wysyłają najpierw do tych osób, którzy wygrali w pierwszym tygodniu, potem w drugim itd