kusia_ss, a co wygrałaś, mleko czy wózek?
beata tylko i aż mleko bardzo się ciesze
choć jeszcze karmię piersią to mleczko się przyda
Kusia super gratulacje
Silje gratulacje
kusia_ss a Ty nie za często wygrywasz ? masz chyba jakieś wtyki ;
ja wygrałam , ostatni trzy butelki, niespodziankę z nestle, i przyszedł do mnie wygrany zestaw z bobovity słoiczki, miseczka i i100 zł dla małej na zakupy,
A do mnie przyszła w końcu nagroda z SOSRodzice
Wow jaki wysyp nagród :). Gratulacje Dziewczyny
mamabasia bo ja jak nie wygram to odgrażam się redakcji każdego serwisu/stronki i wszystkim organizatorom więc się mnie boją oO ale ciiiiii to będzie nasza tajemnica ^^
mój komentarz był żartem oczywiście - nie znoszę hejterów i malkontentów… a dziś mogłam odczuć ich działanie i komentarze na własnej skórze
Kusia często się to zdarza, szczegolnie przy kreatywnych konkursach, olej to i ciesz się wygraną, wygranymi
Bardzo często… Kultura konkursów bardzo mnie ostatnio szokuje. Ja też tego doświadczyłam. Jakiś czas temu wygraliśmy z synkiem główną nagrodę w konkursie videotestowanie butelek pewnej firmy. Po ogłoszeniu wyników zostałam ‘skrytykowana’ przez, jak się okazało rodzinę i znajomych Pani, która zajęła drugie miejsce i też dostała fajną nagrodę. Wg tamtych opinii, mój film był groszy, mało kreatywny, niedopracowany, a dziecko brzydsze!!! Szok, ja bym nawet wstydziła się tak powiedzieć, ale są tacy bez oporów.
Gdy ktoś często wygrywa, to rzuca się w oczy (o! znowu 'ta 'lub ‘ten’ sam). Zauważyłam, że bardzo dużo osób posiada wiele kont (u pewnej wg. mnie rekordzistki naliczyłam z 15 - pseudonimy, zdrobnienia imion, różne konfiguracje imion i nazwisk - po mężu, panieńskie) i jak wygrywają, czy dostają do testowania to nie ma aż takiej zawiści. Dla mnie to nieuczciwe i pewnie dlatego też dostaję po nosie… Pozdrawiam
a_grzelak, pamiętam tą sytuację z tym videotestowaniem…to świadczy tylko o ludziach, którzy są aż tak zawistni, że potrafią bez skrupułów tak napisac…
A Twój filmik i tak był lepszy
Ja jeszcze tych wielu kont nie zauważyłam, choć dziś na jednym z konkursów na fb, też się jakies Panie burzyly, ze te osoby, ktore ciagle biora udzial w konkursach są chciwe i nie maja co robic…
Szkoda gadac…
Nie ma sensu się przejmować
Dzięki kasik nieskromnie powiem, że też uważam, że mój był lepszy, choćby dlatego, że ‘testowało’ dziecko
Z zasady nie przejmuję się takimi rzeczami i nie wdaję w dyskusję, ale muszę przyznać - podniosły mi ciśnienie.
A ja jue widziałam tego konkursu, ale skoro jury tak uznało i ktoś się z tym nie zgadza to niech reklamację pisze, a nie przykrość sprawia. Uważam też że takie komentarze powinny być natychmiast usuwane przez administratorów lub blokowane konta czy możliwość komentowania. Nie dość że człowiek się napracuje, w końcu uda się wygrać, to jeszcze nie ma ochoty cieszyć się ze zwycięstwa przez takich ludzi…
Tylko ludzie tak w komentarzach pod postem pisą na fb…
Ja więcej razy przegrywam niz wygrywam i nigdy by mi nie przyszlo do glowy, zeby kogos obrazic…
Żal poprostu komuś i tyle, a_grzelak, a z tego co pamiętam to chyba nagroda za l i ll miejsce niewiele się róznila?
o matko…powiem szczerze że jestem w szoku…aż z takim chamskim zachowaniem się nie spotkałam. Jak można komuś powiedzieć że ma brzydsze dziecko?! o_O no szok. Ja za to uznałam ze branie udziału w konkursach na głosy się mija z celem, bo człowiek może włożyć w to wiele serca i siły a i tak szanse na wygranie są marne gdyż liczy się nie “talent” a czas i chęć promowania siebie. Brałam udział w takich konkurach na jednej stronie gdzie kilka głównych nagród było dla zdjęć z największą ilością głosów i były nagrody pocieszenia dla zdjęć wyłonionych przez jury. W połowie miesiąca kiedy ja wyciułałam zaledwie 50 głosów były zdjęcia które miały po 1000 głosów więc jakie miałam szanse? W efekcie czasami pierwsze miejsca zajmowały zdjęcia tak fatalnej jakości…np. raz był konkurs dla mam w ciąży i wygrało zdjęcie przedstawiające parę przytuloną w tle jakieś jeziorko a zdjęcie wyglądało jakby ktoś robił zdjęcie zdjęcia w komputerze telefonem i były jeszcze takie paski zakłucenia (kto próbował kiedyś tak zrobić to wie o co chodzi). Wkurzyłam się i stwierdziłam że nie biorę udziału w takich konkursach bo to niema sensu…nie mam całego dnia żeby siedzieć i wysyłać każdemu zaproszenie aby na mnie głosował gdzie takie konkursy zawsze z miesiąc trwają.
i dotarly ciacha z Biedronki
kasik gratulacje
a do mnie jeszcze nie
Traveller Hippo od OKT jest już u mnie
co do hejterów - ludzie potrafią być naprawdę zawistni…
Ewelina dotrą, nic się nie martw. Kasik to smacznego życzymy. Kusia, fajne pudeleczko na gadżety gratulacje