NAGRODY LUTY 2013 r

Z przyjemnością ogłaszamy listę zwycięzców w konkursie na najbardziej pomocnych użytkowników forum LOVI :slight_smile:

Nagrodę w edycji lutowej konkursu, czyli dwufazowy laktator ręczny LOVI Prolactis, otrzymują:

Uznane przez Was - Użytkowników, poprzez przyznane punkty, za najbardziej pomocne:

mamuśka

monika_b

mamunia

lusi_ja

ona_87

Jury złożone z ekspertów firmy LOVI, po długiej i burzliwej dyskusji (bo wybór, uwierzcie, nie był łatwy), postanowiło przyznać nagrody:

a.100krotka

Kaajkaa

Iwona

Gpopo

A.Bednarska

oraz wyróżnienia (w postaci kubka niekapka Hot&Cold Friends):

sloniatko007

dariolka195

burek1234

olciaa

Tatko

Gratulujemy!

Luty na naszym forum obfitował w nowe ciekawe wątki, dyskusje, wymiany poglądów. Z ogromnym zadowoleniem obserwowaliśmy, jak jesteście dla siebie pomocni, empatyczni i wspierający.

Z radością też czytaliśmy przychodzące na redakcyjny adres e-maile w stylu: „Dziękuję. Znalazłam to, czego szukałam. Fajnie, że jest takie forum.” Tylko że to nie nam należą się podziękowania, po stokroć należą się one Wam!

Dziękujemy, że jesteście!!! :slight_smile:

Serdecznie pozdrawiamy
i prosimy o jeszcze więcej :slight_smile: Waszych doświadczeń, opinii, pozytywnego zaangażowania.

Redakcja LOVI

Dziękuję bardzo za nagrodę i zachęcam wszystkich do aktywnego uczestniczenia w dyskusjach na forum oraz do pisania ciekawych artykułów. Nagrodę która otrzymałem miałem okazję wykorzystać przekazując ją swojej kuzynce której urodziła się śliczna córeczka.