NAGRODY KWIECIEŃ 2013 r

Szanowni Państwo

z przyjemnością ogłaszamy zwyciężczynie kwietniowych konkursów „Strefy położnej” LOVI.pl

Laureatkami konkursu dla najbardziej pomocnych położnych na forum zostały Panie:

Kamila.Kotowicz

Kinga-1981

amnka

Bardzo dziękujemy za aktywny udział na forum dla położnych i nieocenioną pomoc rodzicom na forum LOVI.
Miło nam przyznać Paniom nagrody - zestawy upominków od LOVI i Pharmaceris:
wkładki laktacyjne LOVI 60 sztuk, trzy komplety osłonek piersi LOVI, Pharmaceris C CELLU FREE peeling antycellulitowy, Pharmaceris H-Sensitonin specjalistyczny szampon kojący do skóry wrażliwej.

W kwietniowym konkursie sekcji „Dla położnych. Wasze artykuły” jury złożone z ekspertów LOVI postanowiło przyznać nagrody:

DariaK za artykuł „Dlaczego moje dziecko nie chce chwycić piersi…?”

amnka - „Wcześnie urodzeni!”

Kamila.Kotowicz - „Kangurowanie jako naturalna forma bliskości”

E.Chabas - „Zwiastuny porodu i rozpoznanie wielkiego początku”

Kinga-1981 - „Skala Apgar - pierwszy test Twojego dziecka”

Kinga-1981 - „Nacięcie krocza - czy to konieczny zabieg?”

szuszu76 - „Masaż niemowlęcia, czyli jak sobie radzić z kolką u malucha”

Autorki zostają nagrodzone zestawami produktów LOVI i Pharmaceris:
2 butelki LOVI Medical 150 ml, wkładki laktacyjne LOVI 40 sztuk, Pharmaceris N Vita - Capilaril Krem Nawilżający, Pharmaceris B Żel do mycia ciała i głowy, Pharmaceris E Emulsja do ciała, Pharmaceris M Lacti-Intima Żel do higieny intymnej.

Przedstawiamy zwyciężczynie konkursu „Troskliwa położna to ja”.

Dwie nagrody główne w postaci zestawów produktów LOVI i Pharmaceris:
laktator elektroniczny LOVI Prolactis, 3 komplety osłonek LOVI, Pharmaceris A Puri-Sensilium Pianka Myjąca, Pharmaceris E Emolientowy krem na dzień, Pharmaceris C CELLU FREE krem-żel antycellulitowy, Pharmaceris B Balsam nawilżający do ciała dla niemowląt i dzieci
otrzymują:

E.Chabas

Kamila Kotowicz

poza tym nagrodę w postaci zestawu:
laktator ręczny LOVI Protect, 3 komplety osłonek piersi LOVI, Pharmaceris A Lipo-Protect Krem do Rąk, Pharmaceris H-Nutrimelin aktywny szampon regenerujący do włosów suchych
otrzymuje:

amnka

Dziękujemy za podzielenie się doświadczeniem i dziękujemy, że służą Panie pomocą i wsparciem rodzicom, którzy bardzo tego potrzebują.

Wszystkim zwycięzcom serdecznie i gorąco gratulujemy!

Pozdrawiamy

Redakcja LOVI

Bardzo dziękuję. Już się nie mogę doczekać paczuszki z kolorowymi kubeczkami. Coś w duchu czuję, że będą służyć nie tylko do picia - ale również zabawy. Gratuluję pozostałym.

Bardzo dziękuję za wyróżnienie:) I gratuluję pozostałym:)

Ja również serdecznie dziękuję i gratuluję innym użytkownikom naszego forum.

Bardzo serdecznie dziękuję i gratuluje Wszystkim!!!

Dziękuje za wygraną, szczególnie osobom które oddawały głosy za moje wypowiedzi.
Mam nadzieję ze mojej córeńce spodobają się kubaski :wink:

Oooo ale się zdziwiłam, to dla mnie bardzo miłe zaskoczenie:) Dziękuję Jury:)

gratulujemy :))

Gratuluję wszystkim zwycięzcom!!! może kiedyś i mi się uda :slight_smile:

Ojej, teraz zobaczyłam, że zostałam wyróżniona :). Cieszę się bardzo że mogę podzielić się swoją wiedzą i pomagać, a synek tym bardziej się ucieszy z większej ilości kubeczków które lubi :).

patuszka - Nie mamy Twojego adresu do wysyłki nagrody.
Prosimy o uzupełnienie danych w profilu użytkownika i/lub kontakt: redakcja@lovi.pl.

gratulacje dla wszystkich :slight_smile: ahh jak ja bym chciała! :slight_smile:

Serdecznie dziękuję za wyróżnienie, miło być docenionym. Gratulacje dla reszty :slight_smile:

Dziś kurier przywiózł nam kubeczki :smiley: już rozpakowane :smiley: niedługo pierwsze testowanie :smiley:
Amelka dostała największy a Jagódka średni, ten najmniejszy sprezentujemy niedawno urodzonemu maluszkowi, który za kilka miesięcy będzie gotowy do samodzielnego picia.

My również otrzymałyśmy kubeczki, małej się spodobały odrazu;-) wyciągała je i wkładała ponownie do kartonu;-) w najbliższych dniach kubki przejdą test:-) dziękuję za kubeczki są śliczne:-)

My także otrzymałyśmy kubeczki - serdecznie dziękujemy. Córcia zaczęła gadać do nich jak je zobaczyła - kupa śmiechu była. Teraz testujemy ten od 9 miesiąca :wink: Od razu zajarzyła jak z niego pić - na razie sprawdza się superowo :wink:

u nas początkowo zanim umyłam kubeczek bawiła sie nim jak bańką wstańką;) kubeczek na podstawce się kiwał jak ta rosyjska babeczka;)
tak się zastanawiam ze przyszłościowo można podawać picie bez uszczelki chyba będzie też dobrym wstępem do nauki picia ze szklanki

Hehe, a ja znalazłam zdjęcie mojej starszej latorośli(sprzed 3 lat) z Waszym kubeczkiem:)