NAGRODY DLA FORUMOWICZÓW SIERPIEŃ 2014 r

Drogie Forumowiczki :slight_smile:

Przedstawiamy wyniki sierpniowej edycji konkursu naszego forum na najbardziej pomocne użytkowniczki.

Nagrodę główną - laktator ręczny Protect oraz wkładki laktacyjne Day&Night – zdobywają:

Aniami

Beata74

BeataP86

GosiaDr

leila

K.Czerska

marcelkag

Patrycja-1989

SamantKa

Tosiuleczka

Oprócz nagród głównych nasze Jury postanowiło przyznać 10 wyróżnień w postaci kubka niekapka LOVI 150 ml, otrzymują je Panie:

Angie

alicjas123

cerien

Didisia

Ewcia2

kasik324

Judytka.92

M.Napierala

Magdalenamsl

Uullaa

Zwyciężczyniom gorąco gratulujemy wygranych!

Wszystkim bardzo dziękujemy za wkład w nasze forum. Jednocześnie zapraszamy i prosimy o więcej :slight_smile:

Pozdrawiamy serdecznie
Redakcja LOVI

Gratuluje dziewczyny :slight_smile:

A mnie jest baaaardzo smutno :frowning: :frowning: :frowning:

Czy któraś może chciałaby się zamienić? Kubek niekapek na laktator? :wink:

Dziękuję! i gratuluję Dziewczynom!

Dziękuję bardzo! Właśnie miałam na liście zakupów kubek, bo nasz obecny już trochę się zużył, a tu taka niespodzianka :slight_smile:

Dziękuję bardzo:)

Dziękuję za wyróżnienie. Dziewczyny gratuluję wygranych, Kasiu może ktoś Ci odstąpi swój lakti? Dziewczyny da się coś zrobić dla Kasi?

Jestem zaskoczona :-)Dziekujemy serdecznie! Teraz na pewno nam sie przyda laktator i wkladki;-)

Dziewczyny gratuluje a najbardziej Beatce która nie wierzyla ze wygra ten laktator:)

widzisz Beatka udało się !!! gratuluję i dziękuję

gratulacje dziewczyny!

szkoda że się nie udało :frowning: gratulację dziewczyny

heh e kasik ja też bym chciał zamienić kubek na laktator ale chyba nic z tego

Gratulacje Laski :slight_smile:

Gratulacje dziewczyny :slight_smile:
Super dziękuję bardzo :slight_smile:

Ja również gratuluję oraz dziękuję pięknie:) Bardzo się cieszę:)

Magdalena a po co Ci lakti skoro mm karmisz?

Dziękuję za kubeczek, szkoda mi Kasi :frowning: to taka serdeczna dziewczyna!!!

o a to miłe zaskoczenie! Wchodzę na pocztę a tu meil że zostałam wyróżniona! Droga redakcjo jesteś boska…takiego wyróżnienia się nie spodziewałam a w szczególności kupka niekapka którego zakup właśnie planowałam. Nie liczyłam na żadną nagrodę ale redakcja robi wspaniałe niespodzianki :slight_smile:

Szkoda też ze nie wygrałam laktator:-(:frowning: bo chciałam dla siostry która karmi tylko odciaganym mlekiem o ma odciągacz taki zwykły i caly dzień siedzi przy nim , i chciała zakupić w super pharmie bo był na promocji za 119 a ja jej mówiłam żeby się powstrzymała bo tal chciałam jej niespodziankę sprawisz, to ani niw wygrałam a wczoraj promocja się juz skonczyla:-( moze chciał by ktoś sprzedać ? Ale ka dziękuję za kubeczek o również się cieszę!

Ewcia na apteka gemini jest za 110 zł plus wysyłka kurierem 13 pln