Dziękujemy bardzo za wyróżnienie i gratulujemy pozostałym nagrodzonym
również bardzo z Michałkiem dziękujemy i gratulujemy pozostałym wygranym i wyróżnionym
Agulka - niestety nie ma już możliwości wymiany nagród.
Dotarły suweniry mała już zaliczyła pierwszą lekcję picia z kubeczka
A jutro wypróbujemy podgrzewacz, bo czeka nas rajd po urzędach
do nas także dotarła przesyłka i Misiek ma pierwsze picie z kubeczka za sobą
Do nas tez dotarla paczuszka i jestem zachwycona kolorem kubeczka wlasnie sie zastanawialam czy wprowadzac malemu czy jeszcze poczekac
silje, jak mala u ciebie zaakceptowala kubeczek?
Agulka, w razie czego to chetnie przyjme u nas jest popyt na kubeczki bo sebek pije z niego mleko
a gabrysia tez chce nauczyc
Karolina raz na trzy próby coś tam się napije, ale ciężko przez ten katar…
my też już jesteśmy w posiadaniu
Carol, już dostałam kubeczek. Gdybym wcześniej wiedziała…
Redakcjo!
Kasjan dzisiaj otwierał sam pudełko i był zachwycony zawartością, choć i tak największą uwagę i radość sprawił mu sam karton; )
Jestem szczęśliwa, że zostałam nagrodzona podgrzewaczem, bo na prawdę bardzo się Nam teraz przyda: )
Najbardziej uradował mnie fakt, iż nagroda przyszła właśnie dziś, gdy Kasjan kończy 7 miesięcy i był to taki jego dzisiaj mały prezent; ))
Jak znajdę trochę więcej czasu wstawię zdjęcia: )
Agulka, no to bedziecie mieli kubeczek na pozniej najwyzej silje, macie ten nebulizator w koncu? Wez no zakup i rob jej te inhalacje
troche jej pomoga…
My również odebraliśmy kubeczek, czy one teraz sa bardziej przezroczyste czy mi sie tylko wydaje;)
Anita-1981 ja też tak je bardziej oglądałam ale upewniając się przyłożyłam stare ale to tylko takie pierwsze wrażenie i są takie same…; )))
My również dziękujemy bardzo za kubeczki , ten mniejszy od wczoraj jest najczęściej trzymanym przedmiotem w łapkach Jasia. A podgrzewacze Droga Redakcjo wprost niesamowite. Byliśmy dziś w szpitalu i jak ok godz 13 użyliśmy podgrzewacza to jeszcze do trj pory a jest 18,30 jest on ciepły a woda w nim również, w naszej sytuacji a troszke wyjazdów po lekarzach nas czeka jest to bardzo rewelacyjne urządzenie. Nigdy nie myślałam że taki fajny jest ten podgrzewacz żelowy. Jeszcze raz dziękuję.
Paczuszka dotarła do nas Dziękujemy!
I do nas dziś przesyłka dotarła:)Jeszcze raz bardzo dziękujemy,a Wszystkim gratuluję!.Podgrzewacz żelowy już kiedyś otrzymałam i wiem jakie to fajne urządzenie super,że również macie okazję go przetestować:)
Mamunia zgadzam się z Tobą dla mnie podgrzewacz żelowy to super sprawa:)
Podgrzewacz faktycznie super opcja, polecam zwłaszcza na dłuższe wyjścia tym bardziej, że pogoda wiosenna sprzyja;)
U nas niestety podgrzewaczem nie nacieszyłyśmy się długo zginął w dziwnych okolicznościach, przypuszczam, ze na spacerze często zostawiałam wózek z boku kiedy to z małą biegałyśmy po placu zabaw, dlatego drogie mamy lepiej niczego wartościowego nie trzymajcie przy wózku
Gratujuję zwyciężczyniom