Nagroda Prix de l’Innovation!

Z ogromną radością ogłaszamy, że nasz Genius Cup zdobył prestiżowe wyróżnienie Prix de l’Innovation podczas Salon Bébé Paris 2025! :heart_eyes: :heart:
Dziękujemy za Wasze zaufanie do naszych produktów :raised_hands: :revolving_hearts:

https://lovi.pl/porady/nagroda-prix-de-i-innovation

Drogie mamy, czy Wasze maluszki miały okazję korzystać z naszego Genius Cup? :smiling_face_with_three_hearts:

9 polubień

Nooo moje gratulacje! Dobra marka, dobry produkt to i nagroda się należy :smiling_face_with_three_hearts::clap::clap::clap:

Brakowalo mi takiego kubka przy pierwszym dziecku. Z radoscia stwierdzam ze mimo poczatkowych wymachiwan jak bidonem - moj syn szybko zalapal i nie balam sie o zakrztuszenie. W tym momencie pije z niego, z bidonu na spacerach ale tez z otwartego kubeczka od zestawu RD !
Widzialam tez ze na forach mamy sobie go polecaja.

Ps mam jedno malutkie ‘ale’ nie da sie go brac ze soba w podroz, fajnie by bylo jakby mozna bylo go zakrecic tak zeby nie lecialo wcale i odkrecic tak zeby lecialo jak leci

2 polubienia

Gratulacje nagroda jak najbardziej zasluzona :wink: :wink:

Gratulacje! to naprawdę świetny kubek, nic dziwnego, że został doceniony :smiling_face_with_three_hearts:

Widziałam to wyróżnienie i czekam aż tu Lovi nam ogłosi :grin::grin:

Gratuluję :1st_place_medal::sparkles::1st_place_medal::sparkles::1st_place_medal::sparkles:

Córka uwielbia z niego pić , ale koniecznie od początku bez tej nakrętki, pokrywki :sweat_smile:

Taaak :heart_eyes: właśnie testujemy i jest świetny!

Gratulacje!!! :clap::clap::clap:

Gratulacje ! Testujemy testujemy jest o wiele łatwiej niż z zwykłym kubeczkiem :wink:

1 polubienie

Gratulacje!! :tada::tada: Ten kubek jest naprawdę genialny. Dla starszego dziecka też bo pije sobie bez zakrętki. To wyróżnienie było tylko kwestią czasu :smiling_face_with_three_hearts::smiling_face_with_three_hearts::smiling_face_with_three_hearts:

1 polubienie

Gratulacje :fire::fire:
Nic dziwnego - to fantastyczny produkt! Już wielokrotnie zaznaczałam, że brakowało mi go przy pierwszym dziecku - tym razem bedzie to pierwsza propozycja kubeczka dla mojego maluszka :smiling_face_with_three_hearts:

Gratulacje! Cieszymy się każdym Waszym sukcesem :smiling_face_with_three_hearts:

Jeszcze nie mieliśmy okazji przetestować tego kubka, czekam aż młodsza będzie na tyle duża żeby z niego korzystać :slight_smile:

My jeszcze musimy poczekać żeby zacząć używać, ale tym bardziej nie moge sie teraz doczekać skoro zdobyl nagrodę.

Świetnie :heart_eyes::clap: będziemy mieli zaszczyt testować za jakiś miesiąc :blush::smiling_face:

Swietna wiadomosc :heart:

1 polubienie

Niestety mój starszy syn mnie miał tej możliwości , ale córka na pewno będzie próbowała pić z waszego Kubeczka :blush:

Bardzo dziękujemy :smiling_face_with_three_hearts: :revolving_hearts:

2 polubienia

Bardzo się cieszymy :heart_eyes: :heart: Dziękujemy za sugestie :raised_hands:

Dziękujemy! Cieszymy się, że się sprawdził :heart_eyes: :heart:

1 polubienie

Dziękujemy! Koniecznie podziel się odczuciami, jak rozpoczniecie naukę :heart_eyes: :heart:

1 polubienie

Wstyd mi się przyznać, ze jeszcze nie znam tego produktu, dobrze, że jest takie forum i mogę poznawać nowości :heart: